Kamenčići! Nova manikir manija koja je zapalila društvene mreže

Čini vam se da od ombre, dlakavih, pletenih i noktiju s krznom nema dalje. E pa varate se. Nove tendencije u ukrašavanju noktiju proširile su se društvenim mrežama kao oluja, a žene su masovno počele da dele fotke svojih sveže sređenih noktiju. Ništa tu ne bi bilo čudno da na nokte nisu zalepile, ni manje ni više, nego kamenje!
„Stone nails“ ili nokti na koje su nalepljeni sjajni kamenčići do sada su na Instagramu tagovani više od 5.000 puta.

 

Kameni nokti zaludeli su Instagram. Yuuriliyaah kaže da obožava mogućnosti koje pruža ovaj trend i ponosno pokazuje svoj crveni manikir sa tirkiznim kamenčićima.
Ona je dodala da je super što ovaj trend ne traži strpljenje i mirnu ruku, pa čak i ako niste mnogo vešti, zalepite koji kamenčić i izgledaćete šik.

Screenshot at Apr 25 09-54-42

Chihoasami je napravila nešto malo drugačije. Na bele nokte zalepila je plave i ljubičaste kamenečiće, a ispucali gel lak izgleda kao napukla stena.

Sa dolaskom lepšeg vremena čak i na noktima želimo more i kamenčiće, a pogledajte kakav smo manikir nosili zimus!

Iako možda deluje lako, kameni manikir nije baš jednostavan da se uradi ukoliko već niste same svoj majstor i nemate svoju opremu.

Screenshot at Apr 25 09-54-52

Sty_nail se odlučila za sofisticiranu varijantu, pa je na nežan beli lak stavila sitne zelene kamenčiće. Diskretno dodata zlatna boja deluje vrlo elegantno.

Happymamassi je otišla korak dalje i ovu tehniku podigla na viši nivo. Ona je na jedan nokat tako vešto poređala kamnečiće da izgleda kao da na ruci ima rubin ili ametist.

Screenshot at Apr 25 09-55-03

PET KORAKA DO SAVRŠENOG KAMENOG MANIKIRA
1. Kamenčiće pronađite u bolje opremljenim parfimerijama ili kod Kineza. Na nokte namažite vaš omiljeni lak, ali vodite računa da se u boji slaže sa odabranim kamenčićima.
2. Sačekajte da se lak osuši.
3. Izaberite kamenčiće.
4. Uzmite malo lepka za nokte i zalepite kamenčiće. To je isti onaj lepak za lepljenje veštačih noktiju.
5. Oko kamena, kako se ne bi video lepak, dodajte neku šljokicu, ili ga uokvirite drugim lakom. U svakom slučaju, pustite mašti na volju i dobro se zabavite.

Pišite nam kako vam se dopada ovaj trend, a ako vas zanima koji manikir žene širom Srbije i regiona smatraju najboljim, pogledajte na formu Ana.rs

ZENA

Komentara
Očitavanje..