Pitate se kako izgleda kad se probudi? Bez šminke, bez fotošopa? Mi smo OTKRILI!

0 147

Navikli ste da viđate poznate zvezde kada su tip top sređene za crveni tepih, ali sada možete da saznate i kako bi izgledalo probuditi se ujutru pored jedne od njih.

 

Gvinet Paltrou (43) je u Holivudu sinonim za lepotu i gracioznost, a njeni tretmani za održavanje mladolikog izgleda o kojima tabloidi često pišu su postali legendarni.

Čak i bez trunke šminke ova slavna glumica izgleda fantastično i to je dokazala jutarnjim selfijem bez trunke šminke.

Često su kozmetički tretmani kojima se Gvinet podvrgava i prilično ekstremni, pa i bolni.

– Generalno, otvorena sam za sve. Išla sam na tretman star hiljadama godina koji podrazumeva da vas ubadaju pčele. Koristi se za sprečavanje upala i ublažavanje ožiljaka. Prilično je neverovatno, ali i veoma bolno – otkrila je Gvinet.

Međutim, Gvinet je takođe podelila sa fanovima da više nije toliko stroga kada je njena dijeta u pitanju kao što je bila ranije.

 

Screenshot at Apr 25 09-46-07

– Otkrila sam da je suština života u balansu. Sjajno je jesti zdravu organsku hranu, ali je sjajno i ponekad popiti votku ili pojesti pomfrit – istakla je glumica.

Gvinet je vrlo otvorena kada su njeni tretmani u pitanju, pa je tako i priznala da je probala botoks, ali da joj se nije svidelo kako je izgledala.

Šta god da ova holivudska lepotica radi trenutno, očigledno funkcioniše.

 

Žena

Komentara
Očitavanje..