Pitate se kako izgleda kad se probudi? Bez šminke, bez fotošopa? Mi smo OTKRILI!

Navikli ste da viđate poznate zvezde kada su tip top sređene za crveni tepih, ali sada možete da saznate i kako bi izgledalo probuditi se ujutru pored jedne od njih.

 

Gvinet Paltrou (43) je u Holivudu sinonim za lepotu i gracioznost, a njeni tretmani za održavanje mladolikog izgleda o kojima tabloidi često pišu su postali legendarni.

Čak i bez trunke šminke ova slavna glumica izgleda fantastično i to je dokazala jutarnjim selfijem bez trunke šminke.

Često su kozmetički tretmani kojima se Gvinet podvrgava i prilično ekstremni, pa i bolni.

– Generalno, otvorena sam za sve. Išla sam na tretman star hiljadama godina koji podrazumeva da vas ubadaju pčele. Koristi se za sprečavanje upala i ublažavanje ožiljaka. Prilično je neverovatno, ali i veoma bolno – otkrila je Gvinet.

Međutim, Gvinet je takođe podelila sa fanovima da više nije toliko stroga kada je njena dijeta u pitanju kao što je bila ranije.

 

Screenshot at Apr 25 09-46-07

– Otkrila sam da je suština života u balansu. Sjajno je jesti zdravu organsku hranu, ali je sjajno i ponekad popiti votku ili pojesti pomfrit – istakla je glumica.

Gvinet je vrlo otvorena kada su njeni tretmani u pitanju, pa je tako i priznala da je probala botoks, ali da joj se nije svidelo kako je izgledala.

Šta god da ova holivudska lepotica radi trenutno, očigledno funkcioniše.

 

Žena

Komentara
Očitavanje..