Kao Boga da sam videla, ne mogu da dišem”: Pometnja u centru Beograda zbog turskog glumca

On se juče pojavio na otvoranju jedne radnje u Knez Mihailovoj ulici, što je izazvalo pravu pometnju.

 

Ispred lokala okupio se veliki broj ljudi, koji je želeo da ga upozna i fotografiše se. Jaman se tu družio s fanovima, koji su ga ispred radnje velikom broju čekali nekoliko sati, pišu mediji. Njegovi fanovi su bile uglavnom pripadnice nežnijeg pola i tinejdžeri, a turska zvezda nije imala lak zadatak da se “odbrani” od njih.

Glumac je došao raspoložen i nasmejan, te je ispunio želje svojim obožavateljkama i vredno pozirao sa svakom.

“Kao Boga da sam videla”, “Ne mogu da dišem”, govorile su devojke pored glumca.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by MOJ BEOGRAD (@moj_beo_grad)

 

A na svom Instagramu, na kojem ga prati osam i po miliona ljudi, postavio je fotografiju na kojoj deli autograme lepim beogradskim ženama i napisao: “Noći koje se nikada ne završavaju, neki autogrami i fotografije. Dobre vibracije ovde, vi znate kako da se zabavljate u Srbiji. Beograd je zakon”.

U komentarima je pisalo:”Srbija te voli”, “Dobro nam dosao” na engleskom jeziku ali i izjave ljubavi na srpskom. U sve su se umešali i fanovi iz sveta sa pozivima da dođe u Brazil a hiljade srca preplavilo je njegov post.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Can Yaman (@canyaman)

 

Podsetimo, atraktivni glumac rođen je u Istanbulu, a interesantno je da je poreklom sa Kosova i Metohije. Naime, njegovi roditelji rođeni su u Turskoj, ali oboje su deca imigranata.

Niko nije ni slutio da će gluma biti njegov poziv, budući da je završio italijansku gimnaziju, neko vreme je kao student na razmeni živeo u Americi, po povratku je završio Pravni fakultet, a jednog dana je rešio da se oproba kao glumac i ispostavilo se da ima dara. Prvu ulogu dobio je 2014. godine, a za svoj rad u seriji “Sanjalica” 2018. godine je dobio nagradu za najboljeg glumca u romantičnoj komediji.

Beograd nije jedini grad u kojem ga obožavateljke “saleću”. Osim u Turskoj, Džan je popularan u celom regionu, pa i u Grčkoj, gde ga prati i dočekuje stotine žena, kao na prvoj fotografiji, na kojoj je sa dužom kosom.

Izvor/Autor Superžena
Ostavite odgovor

Vaša email adresa neće biti objavljena.

Ova veb lokacija koristi kolačiće da poboljša vaše iskustvo. Pretpostavljamo da se slažete sa ovim, ali možete da odustanete ako želite. Prihvati Opširnije