Kao Boga da sam videla, ne mogu da dišem“: Pometnja u centru Beograda zbog turskog glumca

On se juče pojavio na otvoranju jedne radnje u Knez Mihailovoj ulici, što je izazvalo pravu pometnju.

 

Ispred lokala okupio se veliki broj ljudi, koji je želeo da ga upozna i fotografiše se. Jaman se tu družio s fanovima, koji su ga ispred radnje velikom broju čekali nekoliko sati, pišu mediji. Njegovi fanovi su bile uglavnom pripadnice nežnijeg pola i tinejdžeri, a turska zvezda nije imala lak zadatak da se „odbrani“ od njih.

Glumac je došao raspoložen i nasmejan, te je ispunio želje svojim obožavateljkama i vredno pozirao sa svakom.

„Kao Boga da sam videla“, „Ne mogu da dišem“, govorile su devojke pored glumca.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by MOJ BEOGRAD (@moj_beo_grad)

 

A na svom Instagramu, na kojem ga prati osam i po miliona ljudi, postavio je fotografiju na kojoj deli autograme lepim beogradskim ženama i napisao: „Noći koje se nikada ne završavaju, neki autogrami i fotografije. Dobre vibracije ovde, vi znate kako da se zabavljate u Srbiji. Beograd je zakon“.

U komentarima je pisalo:“Srbija te voli“, „Dobro nam dosao“ na engleskom jeziku ali i izjave ljubavi na srpskom. U sve su se umešali i fanovi iz sveta sa pozivima da dođe u Brazil a hiljade srca preplavilo je njegov post.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Can Yaman (@canyaman)

 

Podsetimo, atraktivni glumac rođen je u Istanbulu, a interesantno je da je poreklom sa Kosova i Metohije. Naime, njegovi roditelji rođeni su u Turskoj, ali oboje su deca imigranata.

Niko nije ni slutio da će gluma biti njegov poziv, budući da je završio italijansku gimnaziju, neko vreme je kao student na razmeni živeo u Americi, po povratku je završio Pravni fakultet, a jednog dana je rešio da se oproba kao glumac i ispostavilo se da ima dara. Prvu ulogu dobio je 2014. godine, a za svoj rad u seriji „Sanjalica“ 2018. godine je dobio nagradu za najboljeg glumca u romantičnoj komediji.

Beograd nije jedini grad u kojem ga obožavateljke „saleću“. Osim u Turskoj, Džan je popularan u celom regionu, pa i u Grčkoj, gde ga prati i dočekuje stotine žena, kao na prvoj fotografiji, na kojoj je sa dužom kosom.

Izvor/Autor Superžena
Komentara
Očitavanje..