Kapilari Odlaze U Zaborav Uz Ove Prirodne Lekove

Ispucali kapilari na nogama su nešto učestalija pojava kod ženske populacije.

 

Popucali kapilari na nogama mogu izgledati ružno, pa ih zbog toga uglavnom ljudi žele sakriti ili ukloniti. Ovo su neka od rešenja:

Jabukovo sirće

Ako ste se pitali kako ukloniti kapilare na nogama prirodnim putem, jabukovo sirće je najjeftiniji i najefikasniji način da sami uklonite ispucale kapilare. Jabukovo sirće poboljšava cirkulaciju i ublažava vidljivost ispucalih kapilara. Kupite kvalitetno jabukovo sirće u prodavnici zdrave hrane i masirajte svoje noge ili stavite kao oblog.

Đumbir

Đumbir sadrži mnogo bioaktivnih komponenti, koje su odlične za zdrave krvne sudove. Protein po imenu fibrin se skuplja u onim delovima gde se nalaze oštećeni krvni sudovi.

 

To, zapravo, čini proširene vene i ispucale kapilare vidljivim. Đumbir uspešno razlaže fibrin i tako se popucali kapilari i proširene vene manje vide.

Đumbir snižava pritisak, a nizak pritisak znači i manji pritisak na same vene. Đumbir deluje kao prirodan antikoalgulans, što olakšava pumpanje krvi srcu. Ako pijete neke lekove za snižavanje pritiska, nemojte koristiti đumbir zbog potencijalnih interakcija.

Kokosovo ulje

Masaža kokosovim uljem je popularan lek za ispucale kapilare i proširene vene stotinama godina.Ono lako prodire u kožu i hrani kapilare, a donekle može povratiti koži prirodnu boju.

Foto Pexels
Izvor/Autor Kucnilekar.com
Komentara
Očitavanje..