Ko je za brak: Bik je posvećen porodici, Jarac karijeri

Horoskopski znak, pored mnogih stvari, otkriva i to kakvi ste u braku – da li ste tradicionalista, posvećeni porodici ili vam bračni život ne pričinjava zadovoljstvo.

OVAN

Muškarac: Ovan je vrlo muževan. Lako se odlučuje za brak. Ne beži od odgovornosti i voli da dominira. Kraj sebe želi lepu i pametnu ženu, koja će mu dati dovoljno slobode. Često se dešava da dodatno zadovoljstvo traži van kuće.

Žena: Ona će uvek podržati partnerove ambicije jer pored sebe želi uspešnog muškarca. Ispunjavaće sve svoje bračne obaveze, ali neće želeti da se odrekne svojih interesovanja. Vrlo je aktivna i organizovana. Sklona je ljubomornim ispadima.
BIK

Muškarac: Bik je jako je posvećen ženi i deci. Uvek će se truditi da porodici obezbedi najbolje uslove za život. Po prirodi je vrlo blag i dobroćudan. Jedan je od najstrastvenijih muževa. Ako mu žena ne pruži fizičko zadovoljstvo, može biti sklon prevarama.

Žena: Podržava tezu da ljubav ulazi preko stomaka i odlična je domaćica. Vrlo je osećajna i slaba na decu. Od muža očekuje da bude uspešan i da joj pruži materijalnu sigurnost.
BLIZANCI

Muškarac: Blizanac nije najidealniji partner za brak. Život sa njim može biti vrlo lep, interesantan i opušten, ali samo ako pored sebe ima ženu koja ga neće sputavati. S druge strane, njegova žena će imati punu slobodu. Vrlo je šarmantan i voli da flertuje.

Žena: Pomalo je nestašna, ali u braku je spremna da se menja. Često je vrlo privržena mužu. Odgovaraju joj muškarci koji mogu intelektualno i verbalno da joj pariraju. Nije tip žene koja će sve da podredi porodici jer želi da se ostvari i u karijeri.
RAK

Muškarac: Rak je vrlo tradicionalan i jako vezan za svoju porodicu, ali i porodicu iz koje podstiče. Iako važi za idealnog partnera, sa njim nije lako živeti. Njegova žena će uvek morati da se bori i sa njegovom mamom. U kući provodi najviše vremena i vrlo je dobar domaćin.

Žena: Račica je prava žena, osećajna i verna svom mužu. Pre svega je majka, puna ljubavi i razumevanja. Porodica joj je najvažnija. Ona traži muža koji će joj u svakom trenutku biti zaštitnik i oslonac. Lako stupa u brak, a još lakše prepušta incijativu partneru.

120202_mlada-profimedia0274446651_630x0

LAV

Muškarac: Želi da svojoj ženi bude centar sveta. Smatra da svi u kući treba da mu se podrede, posebno ona da bi on mogao da napreduje. Kao roditelj nije strog jer je i on veliko dete. Njegova žena mora da bude lepa, negovana i dotjerana.

Žena: Vrlo je organizovana i uvek nađe vremena za sve, dok kućne obaveze ne zapostavlja. Za ambiciozne muškarce je idealna prilika. Njena pojava izaziva divljenje. Sa ponosom ćete moći da je predstavite svojim roditeljima i poslovnim saradnicima. Vrlo je lojalna i stastvena.
DEVICA

Muškarac: U braku je najvredniji muž i neko koga bi na prvi pogled poželele sve žene. Nije posesivan, ali ni naročito strastven pa se najbolje uklopa sa ženom Devicom. Često je vrlo konzervativan po shvatanjima i nije mnogo romantičan.

Žena: Veoma je analitična. Ukoliko se ne odluči za brak iz interesa, u bračnoj zajednici je izuzetno osećajna supruga i majka. Sposobna je da sve drži pod kontrolom. Od muža očekuje da bude odgovoran. Često deluje hladno. Fizičko zadovoljstvo joj nije primarno.
VAGA

Muškarac: Vaga je umetnik u ljubavi, ali ipak nije neko kome odgovara bračni život. Teško se prilagođava. Privlače ga žene koje vode računa o svom izgledu. Vrlo je strastven, dobar ljubavnik, ali često i neveran.

Žena: Vrlo upadljiva, privlačna i ženstvena žena, uvek okružena udvaračima. Ona je ideal o kome maštaju svi muškarci. U braku teži harmoniji. Prava je dama koja ne uživa u obavljanju kućnih poslova. Muž mora da je mazi, pazi i obezbedi luksuz.
ŠKORPIJA

Muškarac: Škorpija je vrlo posesivan i ljubomoran. Sa njim nije lako dostići sreću u braku. Neprijatne situacije mogu da se izbegnu ako mu žena stalno pokazuje i dokazuje veliku ljubav. Ne voli hladne i dominantne žene jer smatra da je on „glava porodice“.

Žena: Vrlo ozbiljno pristupa braku. Partnera bira srcem, a ne razumom. Sve će učiniti da usreći svoju decu i muža. S druge strane, očekuje da bude beskrajno voljena i poštovana. Vrlo je energična i strastvena. Ukoliko muškarac ne uspe da odgovori njenim zahtevima, spremna je da ode.
STRELAC

Muškarac: Rođeni avanturista i u životi i u ljubavi. Ne teži braku po svaku cenu. Njegova žena mora da bude elokventna, zabavna i sposobna da se snađe i bez njega. On na ljubav gleda potpuno drugačije od drugih. Ljubomoru svoje žene neće tolerisati.

Žena: Vrlo mudra i prijateljski nastrojena kao supruga. U stanju je da u svemu prati svog izabranika. U braku ne podnosi monotoniju i sve će učiniti da zajednički život ne upadne u kolotečinu. Potreban joj je neko ko ume da je zabavi. U duši je romantična.

3429_web-mladozenja-bezi-shutterstock_32920390_630x0

JARAC

Muškarac: Jarac je najčešće posvećen karijeri pa u brak ulazi dosta kasnije nego drugi znaci. Žena će pored njega osećati sigurnost, ali će biti lišena emotivnih izliva nežnosti s njegove strane. On nesvesno bira dominantniju ženu, ali očekuje da se i neka njegova pravila poštuju.

Žena: Stvorena za muškarca koji teži mirnom porodičnom životu bez uzbuđenja. Muž može da bude potpuno siguran u njenu vernost. Ipak, ova žena je vrlo suzdržana, hladna, često čak i odbojna. Ne ume da pokaže emocije čak ni kad joj je veoma stalo do partnera.
VODOLIJA

Muškarac: Vodolija je vrlo nepredvidiv muškarac koji nije idealan za brak. Njegova izabranica ne treba da otvori sve karte ukoliko želi da zadrži njegovu pažnju tokom zajedničkog života. On se lako okreće onoj koja je interesantnija i sposobnija.

Žena: Vrlo jednostavna, neobična i prijateljski nastrojena žena. Od braka beži dok se ne pojavi pravi. U kuhinji se ne snalazi baš najbolje, ali zato ništa ne krije niti se stidi da vam pokaže svoje emocije. Sklona je avanturama kada pomisli da je njen život postao rutina.
RIBE

Muškarac: Riba je jedan od najboljih kandidata za brak. Svojoj ženi će biti spreman da ispunjava sve želje ukoliko mu to mogućnosti dozvoljavaju. On je neko ko će najviše vremena provoditi sa porodicom. Teško će se odlučiti da rizikuje bračnu sreću zbog ljubavnice.

Žena: Riba je toliko ženstvena da sve ostale žene baca u senku. Često nema dovoljno snage i volje da svoje fantastične ideje sprovede u delo pa joj je potreban jak muškarac, koji će da je vodi kroz život. Od braka ne odustaje čak ni kada doživi krah čvrsto verujući da će drugi put imati više sreće.

Žena

Komentara
Očitavanje..