Koja je razlika između žene koja je mudra i žene koja je osetljiva? Evo odgovora

Mudra žena pušta svoju decu da steknu sopstvena iskustva i podržava ih bez obzira na sve

Koja je razlika između žene koja je mudra i žene koja je osetljiva? Evo odgovora…

Kada njen muž pogreši, osetljiva žena mu to nabija na nos i kaže „Lepo sam ti rekla.“ Mudra žena ga podrži, proba da ga oraspoloži, a ponekad se pravi kao da se to nije ni dogodilo.

Osetljiva žena pruzima kontrolu u kriznoj situaciji i uči svoga muža kako da ispravno uradi stvari. Mudra žena ga suptilno usmerava na pravu stranu i podržava njegove namere da ostvari svoje ciljeve.

Osetljiva žena uvek uči decu matematiku jer veruje da bez nje ne mogu da postignu uspeh u životu. Mudra žena zna da je svako njeno dete jedinstveno i drugačije i podstiče ih da rade ono što ih čini srećnim.

Osetljiva žena pokušava da bude bolja od ostalih na poslu i da nikada ne napravi grešku, zbog čega je većina kolega gleda sa nepoverenjem. Mudra žena se trudi da pomogne da se stvori sredina u kojoj se kolege vole i međusobno uvažavaju.

Osetljiva žena nadgleda svoju decu čak i kada su ona odrasla, daje im savete čak i kada ih oni ne traže i govori im kako da pravilno vaspitavaju svoju decu. Mudra žena pušta svoju decu da steknu sopstvena iskustva i podržava ih bez obzira na sve.

Osetljiva žena ne dozvoljava da joj svekrva govori šta da radi, trudi se da ne zavisi od svojih roditelja i buni se kada joj daju savete. Mudra žena sasluša šta ko ima da kaže. A onda uradi ono što ona smatra da je dobro, ali sa najboljim namerama i ljubavlju.

Osetljiva žena želi da promeni svet i svakoga oko sebe. Mudra žena pokušava da promeni sebe i prihvata druge onakvim kakvi jesu.

Osetljiva žena misli da možeš da budeš srećan samo ako si u pravu. Mudra žena zna da si u pravu samo kada si srećan.

izvor.novosti.rs

Komentara
Očitavanje..