Koja je razlika između žene koja je mudra i žene koja je osetljiva? Evo odgovora

Mudra žena pušta svoju decu da steknu sopstvena iskustva i podržava ih bez obzira na sve

Koja je razlika između žene koja je mudra i žene koja je osetljiva? Evo odgovora…

Kada njen muž pogreši, osetljiva žena mu to nabija na nos i kaže “Lepo sam ti rekla.” Mudra žena ga podrži, proba da ga oraspoloži, a ponekad se pravi kao da se to nije ni dogodilo.

Osetljiva žena pruzima kontrolu u kriznoj situaciji i uči svoga muža kako da ispravno uradi stvari. Mudra žena ga suptilno usmerava na pravu stranu i podržava njegove namere da ostvari svoje ciljeve.

Osetljiva žena uvek uči decu matematiku jer veruje da bez nje ne mogu da postignu uspeh u životu. Mudra žena zna da je svako njeno dete jedinstveno i drugačije i podstiče ih da rade ono što ih čini srećnim.

Osetljiva žena pokušava da bude bolja od ostalih na poslu i da nikada ne napravi grešku, zbog čega je većina kolega gleda sa nepoverenjem. Mudra žena se trudi da pomogne da se stvori sredina u kojoj se kolege vole i međusobno uvažavaju.

Osetljiva žena nadgleda svoju decu čak i kada su ona odrasla, daje im savete čak i kada ih oni ne traže i govori im kako da pravilno vaspitavaju svoju decu. Mudra žena pušta svoju decu da steknu sopstvena iskustva i podržava ih bez obzira na sve.

Osetljiva žena ne dozvoljava da joj svekrva govori šta da radi, trudi se da ne zavisi od svojih roditelja i buni se kada joj daju savete. Mudra žena sasluša šta ko ima da kaže. A onda uradi ono što ona smatra da je dobro, ali sa najboljim namerama i ljubavlju.

Osetljiva žena želi da promeni svet i svakoga oko sebe. Mudra žena pokušava da promeni sebe i prihvata druge onakvim kakvi jesu.

Osetljiva žena misli da možeš da budeš srećan samo ako si u pravu. Mudra žena zna da si u pravu samo kada si srećan.

izvor.novosti.rs

Komentara
Očitavanje..

Ova veb lokacija koristi kolačiće da poboljša vaše iskustvo. Pretpostavljamo da se slažete sa ovim, ali možete da odustanete ako želite. Prihvati Opširnije