Kolagen najveći neprijatelj celulitu

Količina celulita u ljudskom organizmu zavisi od čvrstine kolagenskih vlakana.

Kada se gojimo ili kada vlakna kolagena koja drže lipidne strukrure počinju da se učvršćuju, masti se grupišu i stvaraju jamice na koži u vidu pomorandžine kore.

Kolagenska vlakna su spiralnog oblika koja koži daju kompaktnost i čvrstinu. Nalaze se u srednjem delu kože zajedno sa elastinom. Vremenom, vlakna gube elastičnost pa se zbog toga u organizmu lakše zadržavaju masnoća i toksini koji su u velikoj meri uzročnici vidljivih naslaga celulita.

Ako telo sadrži više masnoće i toksina nego što bubrezi i jetra mogu da prerade njihovo prebacivanje preuzima koža. Zato se koža naziva tzv trećim bubregom. Da bi se odstranili svi ti otrovi iz organizma potrebno je koristiti lipolitička sredstva.

Kompanija Colway i Kolagen centar salon „Adut“ vrlo uspešno rešavaju probleme celulita. Primenom preparata na bazi kolagena koji su nazvani senzacijom 21. veka za 10-ak dana se dolazi do neverovatnih rezultata. U Kolagen centru „Adut“ uz pomoć nano tehnologije, Silver seruma i anticelulit seruma obavljaju se profesionalni tretmani. Ove visoko kvalitetne preparate na bazi kolagena moguće je primenjivati i u kućnim uslovima.

Mogu se kupiti u salonu „Adut“ u ulici Milana Rakića 36a, preko puta Šeste beogradske gimnazije ili poručiti pouzećem na broj telefona: 011/2411 933 ili 064/261 20 63

 

Kucnilekar.com
[sg_popup id=“1″][/sg_popup]

Komentara
Očitavanje..