KOLIKI JE IDEALAN „VRŠNJAK“? Konačno imamo ODGOVOR o savršenoj veličini PENISA – iznenadićete se!

Muškarci će biti srećni!

Stručnjaci sa sajta vezanog za zdravstvo „DrEd.com“ odlučilu su da konačno stave tačku na nagađanja da li je veličina penisa bitna, i ako jeste, koja bi to idealna veličina bila. U tu svrhu su sproveli istraživanje gde je anketirano više od 2.000 ljudi. Pitali su ih koliki je prosečan penis i, još važnije, šta misle, koliki bi trebalo da bude?

Rezultati pokazuju da su Britanci najskromniji, sa obzirom da su masovno odgovorili da smatraju da je prosečan penis dugačak tek 12.4 cm, dok veruju da je idealan „vršnjak“ dugačak 14.2 cm. Sa druge strane ma koliko Britanci bili skromni, žene širom sveta veruju da penis treba da bude veći.

ŠTA SE DEŠAVA U TELU KADA PROGUTAMO SPERMU? Posle ovoga ŠOK SAZNANJA, gutaćete bez razmišljanja

Najmanje skromni bili su Poljaci. Oni veruju da je prosečan penis dugačak 15.7 cm, a od idealnog penisa očekuju da bude dugačak 17.3 cm. Približnim ciframa barataju Austrija, Italija i Nemačka, dok Amerikanci imaju najveći raskorak – oni, veruju da je idealna dužina 14.3, a da bi trebalo da bude 17 cm.

par-u-krevetu
– Zabrinjavajuće je to da ljudi čak i stvarnu prosečnu dužinu penisa vide kao malu. Dok je i dalje nemoguće proveriti da li razlika od samo dva centimetra može da napravi neku značajnu razliku u seksualnom zadovoljstvu oba partnera – tvrde istraživači, dodajući da muškarci zapravo maštaju o većim penisima, dok su žene realnije u svojim očekivanjima.

Tako da se kao zaključak nameće da su žene širom sveta rekle da smatraju da je prosečan penis dugačak 13.8, a da smatraju da bi idealna dužina bila 15.8 centimetara. Dok sa druge strane muškarci veruju da je prosečan penis dugačak 14.1, a da bi trebalo da bude čak 16.6 centimetara, prenose strani mediji.

 

SD

Komentara
Očitavanje..