KONAČNO IM JE DOŠAO KRAJ: Baš su nam dosadili ovi bjuti trendovi!

Volele smo ih ali je zaista vreme za promene.

Sve devojke su se trudile da imaju bar jednu stvar od ovih kako bi bile trendi ali moramo priznati, toliko smo ih viđali da su nam već dosadili.

U 2017-oj će prednost imati što prirodniji izgled pa tako nećemo imati mnogo prilike da vidimo ove bjuti trendove:

Ombre

Ne treba ni da naglašavamo koliku popularnost je postiglo farbanje kose ombre tehnikom. Ovakva frizura se podrazumevala a imala je nekoliko varijanti. Ipak, sada i u kosi prednjače prirodnije nijanse ali nam bar voljeni balejaž ostaje kao apsolutni hit i ove sezone.

A photo posted by Gigi Hadid (@gigihadid) on


Jako konturisanje

Kada je Kim Kardašijan obelodanila tehniku šminkanja koju svakodnevno koristi, ceo svet je odjednom poludeo. Svaka devojka je morala da ima istaknute jagodice, sužen nos i jednom rečju – promenjen lični opis. Moramo da priznamo da nam je neizmerno drago što je trend konturisanja iza nas i što se ponovo vraćamo prirodnom izgledu lica.

Previše tamne obrve

Obrve su i te kako važne jer predstavljaju ram na našem licu. Ipak, kada su previše izražene to može izgledati previše napadno, pogotovo u kombinaciji tamne obrve i svetla kosa. Debele, lepo oblikovane obrve su svakako poželjne ali u svemu treba imati mere!


Dramatično duge veštačke trepavice

Znate one koje sežu do obrva i koje bi bile logičan izbor, samo u slučaju da se pripremite za zabavu povodom Noći veštica? Iako su guste trepavice uvek u modi, koristite one koje izgledaju što prirodnije ili samo naprosto dobar uvijač za trepavice i više slojeva maskare.

Dečiji motivi na noktima

Kristalčići, hamburgeri, mašnice, pande i ko zna što još na noktima više nisu u modi, ali ono što svakako jeste je minimalistički dizajn, koji podrazumeva i razne boje, ali nisu toliko drastični.

Komentara
Očitavanje..