Zbogom mala crna haljno? Evo koja boja će u 2017-oj zameniti crnu!

Desilo se nemoguće.

Kombinacija crno od glave do pete oduvek je bila sinonim za otmenost i svedenost, i zna se mala crna haljina isproban je recept za stajling kome je teško naći zamerku… Međutim, trendovi se menjaju, a čini se da će u 2017. godini crnu sa trona najelegantnije boje skinuti teget.

Teget je dugo bila „nevoljena“ boja među modnim znalcima koji su joj najpre zamerali upravo to što ne ide uz crnu ali je istina potpuno drugačija. Ako uspete da pronađete „pravu“ nijansu teget boje, slagaće se i uz crnu.


Teget je retka nijansa, pored crne, koja deluje luksuzno i raskošno i “laska” svakoj figuru, s obzirom da spada u red tamnijih boja. Ako poželite da crnu haljinu zamenite onom u teget boji nećete pogrešiti. Uz crne hulahopke, klasične salonke i dobar kaput bićete najotmenija dama u prostoriji!

Dobar izbor su i teget pantalone sa visokim strukom ili teget pencil suknja koja uz rolku deluje fenomenalno.

Teget odelo je takođe hrabar, ali divan izbor koji se i te kako isplati, a vaš izbor može da bude i teget bluzica ili džemper koji ćete poneti uz teksas u nekoj kežual varijanti.

Kada je nakit u pitanju, ova “kraljevska” boja najlepše ide uz zlatne aksesoare, ali će i biseri lepo “leći”. Možda i malo krzna i tamne naočare za sunce, i imate sve što vam treba za savršeno izdanje!

Komentara
Očitavanje..