Karina Irbi (28) je dizajnerka kupaćih kostima iz Australije koja može da se pohvali pravom armijom pratilaca na Instagramu. Sve ih je stekla zahvaljujući svojoj savršeno oblikovanoj zadnjici, a sada otkriva kakva je to zapravo laž.

A post shared by KARINA?IRBY (@karinairby) on


Ona je na Instagramu podelila kako izgleda proces doterivanja jedne njene slike za Instagram, poručivši pritom da se većina devojaka baš tako veštački ulepšava dok je realnost iza slika sasvim drugačija.

– Predstavljam vam “Insta Girl Edit”, u kome koža postaje glatka, a zadnjica kao iz snova. Grudi postaju veće, struk uži, a samopouzdanje u onlajn svetu raste do krova.

Ali šta se dešava u realnom svetu? Gde je nestalo samopouzdanje koje smo imale kao devojčice? Kada smo bile devojčice, nismo brinule o tome kako izgledamo niti se upoređivale sa drugim devojčicama.

Bilo da je krivica na društvenim mrežama, časopisima, filmovima ili Holivudu, istina je da se stvari menjaju i da počinjemo da se beskrajno upoređujemo sa drugima i pokušavamo da budemo nešto što nismo.

I ja sam bila takva, i sigurna sam da je veliki broj vas koji ovo čitate takav.

Što pre odlučimo da sebe prihvatimo kakvi jesmo i odbacimo tuđe kritike, bićemo srećniji. Znam da ja jesam! – napisala je ona uz snimak.

T.G.