KUPAĆI KOSTIMI KOJI SAKRIVAJU VIŠAK KILOGRAMA: Izaberite svoj – čak nećete morati da mršavite

Tri sjajna modela.

Toplo vreme je uveliko došlo, vi planirate gde ćete na odmor ali brine vas još jedan detalj. Koji kupaći da kupite, a da ne pogrešite. Koji će to uspeti da proprati vašu liniju. Vrlo je važno da ne pogrešite, jer to i te kako može uticati na vaše samopouzdanje na plaži.

Dok šetate plažom, morate kompletno biti zadovoljne svojim telom i izgledom. Dajemo vam predloge koji kupaći kostimi sakrivaju višak kilograma.

JEDNODELNI

Screenshot at Jun 14 10-34-13

Ovi modeli su klasični, moderni i sofisticirani.Pri kupovini, veoma je važno izabrati dobru veličinu kako bi se kostim u potpunosti prilagodio telu i izdužio siluetu. Jednodelni kupaći može sakriti i neke nedostatke poput stomaka, ali i naglasiti ženske atribute. Ako se odlučite za ovaj model, budite sigurni da će vam on istaći samopouzdanje, držanje…

BIKINI SA DUBOKIM STRUKOM

Screenshot at Jun 14 10-34-27

Modeli kupaćih kostima koji poseduju dubok struk su omiljeni među damama, jer oni vizuelno izdužuju vaše noge i celokupnu figuru, a posebno naglašavaju struk. Kod nižih žena, oni stvaraju privid figure oblika peščanog sata, a kod dama sa oblinama oni čine stuk tanjim. Pored toga, ovaj stil je veoma retro, a u isto vreme i mladalački.

TROUGLASTI

Screenshot at Jun 14 10-34-38

Trouglasti bikini je i ove sezone nezaobilazan komad. On je jednostavan i sportski. Ovaj stil takođe može da koriguje nedostake, a poznato je da vizuelno povećava grudi. Takođe, on odlično stoji i ženama sa većim oblinama.

 

SD

Komentara
Očitavanje..