KUPAĆI KOSTIMI KOJI SAKRIVAJU VIŠAK KILOGRAMA: Izaberite svoj – čak nećete morati da mršavite

Tri sjajna modela.

Toplo vreme je uveliko došlo, vi planirate gde ćete na odmor ali brine vas još jedan detalj. Koji kupaći da kupite, a da ne pogrešite. Koji će to uspeti da proprati vašu liniju. Vrlo je važno da ne pogrešite, jer to i te kako može uticati na vaše samopouzdanje na plaži.

Dok šetate plažom, morate kompletno biti zadovoljne svojim telom i izgledom. Dajemo vam predloge koji kupaći kostimi sakrivaju višak kilograma.

JEDNODELNI

Screenshot at Jun 14 10-34-13

Ovi modeli su klasični, moderni i sofisticirani.Pri kupovini, veoma je važno izabrati dobru veličinu kako bi se kostim u potpunosti prilagodio telu i izdužio siluetu. Jednodelni kupaći može sakriti i neke nedostatke poput stomaka, ali i naglasiti ženske atribute. Ako se odlučite za ovaj model, budite sigurni da će vam on istaći samopouzdanje, držanje…

BIKINI SA DUBOKIM STRUKOM

Screenshot at Jun 14 10-34-27

Modeli kupaćih kostima koji poseduju dubok struk su omiljeni među damama, jer oni vizuelno izdužuju vaše noge i celokupnu figuru, a posebno naglašavaju struk. Kod nižih žena, oni stvaraju privid figure oblika peščanog sata, a kod dama sa oblinama oni čine stuk tanjim. Pored toga, ovaj stil je veoma retro, a u isto vreme i mladalački.

TROUGLASTI

Screenshot at Jun 14 10-34-38

Trouglasti bikini je i ove sezone nezaobilazan komad. On je jednostavan i sportski. Ovaj stil takođe može da koriguje nedostake, a poznato je da vizuelno povećava grudi. Takođe, on odlično stoji i ženama sa većim oblinama.

 

SD

Ostavite odgovor

Vaša email adresa neće biti objavljena.

Ova veb lokacija koristi kolačiće da poboljša vaše iskustvo. Pretpostavljamo da se slažete sa ovim, ali možete da odustanete ako želite. Prihvati Opširnije