Kvalitetni ženski parfemi za sva vremena

Nema boljeg načina da žena naglasi svoju ličnost i ženstvenost od mirisa parfema koji joj pristaje. Žene vole da kroz miris izraze svoju posebnost i različitost, zato prilikom izbora parfema dopuštaju sebi da budu ono što jesu i biraju mirisnu notu koja im prija, ide uz njihov karakter i pokreće sva čula. Svaka žena želi da miriše zanosno i da po mirisu bude prepoznata u društvu, da se o tome priča i komentariše. Najbolji kompliment koji žena može da dobije je pohvala mirisa, ne samo od muškaraca, mnogo više znači kad je od žena. One najbolje znaju koliko je teško odabrati pravi koji će zadovoljiti sva ženska instančana čula.

Potraga za kvalitetnim ženskim parfemima

Žene vekovima tragaju za dobrim mirisom koji će sasvim običan dan pretvoriti u poseban. Dugo je trajao proces u kome su se kreirali kvalitetni ženski parfemi koji će pomoći svakoj ženi da bude zadovoljna u svojoj koži, da zrači zbog tog zadovoljstva i privlači znatiželjne poglede. U poslednjim decenijama se značajno radi na kvalitetu parfema, izdvojili su se kvalitetni ženski parfemi poznatih dizajnerskih kuća bazirani na sofisticiranim i senzualnim mirisima. Njihove zavodljive mirise prepoznale su najlepše žene koje važe za modne ikone svih vremena. Kvalitetni ženski parfemi postali su značajni deo njihovog rituala ulepšavanja, pa su vremenom te poznate žene kao imperativ ulepšavanja postavile težnju ka prirodno dobrom mirisu i pomerili ideal ženske lepote ka prirodnom izgledu.

Večiti klasici: ženski parfemi koji su uvek u modi

Kvalitetni ženski parfemi odolevaju vremenu, njima vreme ne može ništa, naprotiv, što je više godina za njima, sve više dobijaju na značaju. Zahvaljujući mirisnim notama večitih klasika, ko zna koliko žena u ovom trenutku ostavlja svoj prvi utisak. Godinama su na listi njaprodavanijih, sigurno će to mesto još dugo zadržati, zato s razlogom nose taj epitet večitih. Tajna njihove održivosti je što godinama odolevaju svim mogućim inovacijama i modernim trendovima. Jednom učinjen savršen spoj mirisnih nota je spoj za sva vremena i nema razloga da se bilo šta menja.

Parfem za sva vremena – Dolce&Gabbana Light Blue

Početkom ovog veka nastao je miris koji neverovatno podseća na Siciliju. Poput modnog brenda na čijim je krilima ponikao i miris podseća na leto na Siciliji. Cvetno – voćni miris netaknute mediteranske prirode Sicilije sačuvan je u bočici ovog parfema. Vlažni i sočni miris limete i čempresa bude asocijaciju na svežinu južnih mora. To je neodoljiva nota koja svaku ženu čini svežom i odvažnom zbog tog mirisa svežine. Klasičan osvežavajući miris, Dolce&Gabbana Light Blue je drag svim generacijama, podjednako ga vole devojke i žene u zrelim godinama. Veoma je popularan letnji miris, neodoljiv, na svojim krilima nosi tu radost života koja se oseća leti.

Miris po meri modernih žena – Calvin Klein Women

Calvin Klein Women je godinama jedan od omiljenih parfema žena. Neobičan spoj eukaliptusa i grejpfruta sa cvetom narandže, magnolijom, jasminom i malinom. U moru parfema izdvaja se kao cvetni drveni mošusni miris za žene. Eukaliptus je neobična nota za kompoziciju ženskih perfema, za ovaj parfem je pažljivo biran kako bi se naglasila hrabrost i snaga savremene žene koja ni u čemu ne zaostaje za muškarcima, pa ni u odvažosti da ponese miris koji je po kompoziciji više muški no ženski, ali ga ta cvetna nota čini senzualnim i ženstvenim.

Tajna ženskog zavodjenja je u bočici Christian Dior Addikt

Ovom mirisu se žene obavezno vraćaju. Kad god su u prilici da zavode, pružiće se za bocičom ovog nezaboravnog mirisa koji ni jednog muškarca neće ostaviti ravnodušnim. Luksuzan, elegantan, cvetni orijentalni miris baziran na prefinjenim notama cveta narandže kombinovanim sa mandarinom u visokim notama i vanilom koja daje taj bogato raskošni kremasti efekat. Christian Dior Addikt je prodoran ženski parfem, podstiče na otvorenost i provokaciju. Sa njim na sebi žene se osećaju slobodno i energično i spremne su za igru zavodjenja. Ženstven i ne previše jak može se nositi u svakoj prilici i uvek je u modi.

Chloe Fleur De Parfum je namenjen baš svim ženama

Za žene koje su nesigurne u izboru parfema, preporuka je Chloe Fleur De Parfum, mala crna haljina parfemske industrije koja pristaje svim ženama, namenjen je svim godišnjim dobima i situacijama. Na prvi miris osvaja delikatnom kombinacijom ruže, voćnih i začinskih podtonova. Cvetni miris sa voćnim podtonovima budi ženstvenost i idealan je za dnevno nošenje.

Jedno mirisanje Roberto Cavalli Eau de Parfemom za neverovatan miris celog dana

Ovaj parfem iznova oduševljava namerom njegovog kreatora da običnu ženu pretvori u seksipilnu, energičnu i neukrotivu. Ovaj parfem je topla drvenasto-cvetna mirisna mešavina, dovoljno jaka da posle jednog nanošenja žena miriše ceo dan.

Komentara
Očitavanje..