LAKO DO ORGAZMA: Pomoću ova 4 saveta doživite vrhunac kao od šale!

Istražite svoje telo i prepustite se čarobnim trenucima…

Neki misle da ženski orgazam postoji samo u filmovima. Ali, oni nisu u pravu! Sve žene mogu da dožive ovo prestižno zadovoljstvo, samo treba da se pripreme!

Ispod ćete naći četiri načina koji će vam omogućiti da zaista doživite vrhunski orgazam. Obećavamo vam da ćete od sada uživati u seksu, kao što nikada niste!

 

Dodirujte vaše telo

Kao što pesma ide! To nije sramno, to je savršeno normalno i potrebno! Da, dobro ste čuli! Ako ne znate koje “dugme“ najbolje reaguje na vašem telu, koji vam tempo i intenzitet odgovara, kako očekujete da će neko drugi biti u mogućnosti da to pronađe i da vas zadovolji?

Žene koje se samozadovoljavaju vrlo dobro znaju kako da vode svog partnera, tako da na kraju dobiju savršen rezultat. Dajte smernice u takvim stvarima. Jednim udarcem ubijate dve muve!

zenski-orgazam-kockica
Posvetite dosta vremena predigri

Kada to uradite, vi ćete shvatiti koliko je predigra zaista važna. Da bi žensko telo bilo pripremljeno za orgazam, potrebno je znati kako to uraditi. Na sreću, to “mučenje“ u ovim okolnostima, je prijatno za vašeg partnera. Nežno ljubite jedno drugo. Milujte se i dodirujte svuda! Verujte, nećete dobiti dovoljno. Pričajte jedno drugom o svojoj mašti.

Da li vaš partner zna šta želite i u čemu najviše uživate?

Ako ne, brzo se pobrinite da nauči i ponovite svaki put
Dobar partner zna kako da komunicira i šta treba da kaže. On zna šta vam se dopada i zna šta vas uzbuđuje. Dobra ideja je da to kažete, a onda kada se to desi, nećete se osećati nimalo neprijatno!

 

Izbegavajte stres
Kada ste pod stresom, teže ćete doći do orgazma. Zaboravite na probleme kada ste u krevetu sa svojim partnerom. Takođe, ne razmišljajte da li će odnos dovesti do orgazma. Što manje mislite o tome, lakše će doći.

SD

Komentara
Očitavanje..