Lepotica koju je PLASTIKA uništila: Nisam bila svesna kako izgledam

Priznaje da je pogrešila.

Važila je za lepu ženu, a što je još važnije i odličnu glumicu, a onda je napravila veliku grešku i podlegla trendu estetske hirurgije.

Melani Grifit danas ima 60 godina i kaže da se kaje zbog silnih operacija kojima se podvrgla. Kako je otkrila, sve je počelo pre mnogo godina, kada je poželela da nekako zaustavi ili preokrene proces starenja. I tada je pao prvi botoks. Toliko mu se često vraćala da joj je lice izgledalo potpuno paralizovano. Bio je tu i kolagen koji joj je izobličio usne.

Glad je najgori neprijatelj DIJETE. Ovo je ishrana u kojoj ste SITI, a mršavite!


I pored svega toga, ona je mislila da sjajno izgleda. Kako kaže, do glave joj je doprlo šta je sebi uradila tek kada je čula kritike javnosti.

PALČICA I DŽIN Bobi i njegova Milica se sredili za svadbu samo tako: Ali ovakva razlika u visini MORA DA PRIVUČE POGLED

– Nisam bila svesna kako izgledam sve dok nisam pročitala tuđe komentare. Nadam se da sada izgledam bolje – izjavila je ova glumica za magazin “Porter”. Ona je, naime, nedavno ponovo otišla pod nož, ali ovog puta kako bi pokušala da poništi rezultate neuspelog fejsliftinga koji je uradila pre 20 godina.

Moje dete je tinejdžer i ništa ga ne razumem”: Ovu rečenicu izgovori svaki drugi roditelj u Srbiji i ima rešenja za njih

Melani Grifit

Foto: Profimedia

Melani se, inače, udavala četiri puta, od čega dva puta za Dona Džonsona. Usledili su brakovi sa Srivenom Bauerom, a potom i sa Antoniom Banderasom koji je propao 2014. godine. Od tada je, kaže, rešila da se malo skloni od muškaraca.

 

– Brak s Banderasom se završio jer sam se nekako zaglavila u toj našoj ljubavi. Neću dopustiti da mi se to opet dogodi. Želim da uživam u životu. Od kada smo se razveli nisam upoznala nijednog muškarca vrednog spomena – zaključila je glumica.

Antonio Banderas i Melani Grifit

Foto: Profimedia

 

Foto Profimedia
Izvor/Autor SrbijaDanas
Komentara
Očitavanje..