Leto je pravi pakao kada imate velike grudi. Pogledajte!

Leto je godišnje doba u kome smo svi, bez izuzetka, potpuno nedostojanstveni. Šminka se razliva, znoj je neizbežan, a pravljenje frizure (osim neuredne punđe) je jedna od najbesmislenijih stvari. Ipak, najgore je ženama sa velikim grudima, a evo i zašto:

ZNOJ NA NAJGOREM MESTU

Dame sa velikim grudima sigurno gube makar pola kilograma dnevno samo znojeći se oko svojih masivnih grudi. Da i ne govorimo o tome da su pogledi prolaznika kraj dama sa velikim poprsjem UVEK upereni u njihove grudi, tako da ogromna mokra fleka na tkanini nikako ne može da ostane neprimećena. Mala fora za sve koji muče istu muku – nanesite dezodorans između grudi i mirne ste.

BRETELE SU SPRAVE ZA MUČENJE

#boobprobs not cute

A photo posted by madison kruse (@greatflamingeyebrows) on

Bolno urezivane bretela vam je svakodnevnica, ali leti svi imaju uvid u vaša izranavljena ramena i leđa. Badava ste obukle tu lepu haljinu kad svi gledaju u drečavo crveni ožiljak iz rata sa brushalterom.

KABINE ZA PRESVLAČENJE SU NOĆNA MORA

Već ste počele da strepite od isprobavanja predivnih letnjih maksi haljnia, lepršavih u bokovima, a uskih u gornjem delu tela. Zašto? Zato što se svaka od njih zaglavi na grudima, pa preživljavate napade panike u kabini i razmatrate mogućnost da jednostavno ostatak života provedete šetajući sa haljinom preko glave.

IZBOR ODEĆE VAM JE VIŠE NEGO OGRANIČEN

Kako žene sa pozamašnim grudima uopšte nose košuljice kad i one sa manjim poprsjem muče muku, pitate se vi? Ne nose ih! Kada ste pozamašni u predelu grudi, košulje su samo još jedan komad odeće na koji možete da zaboravite.

OPCIJA NENOŠENJA GRUDNJAKA NE POSTOJI

Druge žene muče muku da izaberu neki od silnih grudnjaka koje poseduju – običan, bez bretela, silikonski, a mogu da se odluče i za opciju bez grudnjaka. Žene sa velikim grudima nemaju takav luksuz, i tako redovno nose odeću koja je stvorena da bi se nosila bez brushaltera – sa brushalterom.

Sad da vidimo, ko od vas i dalje priželjkuje veće grudi?

Žena

Komentara
Očitavanje..