LIČI NA ORGAZAM, ALI NIJE: Evo koji OSEĆAJ može da se pomeša sa vrhuncem, a dešava se svima!

Ukoliko ste popili mnogo kafe, soka ili bilo koje tečnosti, verovatno ste i trpeli sa stisnutom bešikom do kuće. Međutim kad ste je ispraznili i doživeli onaj osećaj olakšanja zapravo ste doživeli “peegazam“.

 

ŽELITE BEBU?! Ovo morate ZNATI , a nema veze sa ovulacijom, do MUŠKARCA je!

Bolest vagine

Foto: Profimedia

STIŽE ZIMA, A KOSE SVE MANJE: Evo kako da sprečite OPADANJE i pravilno negujete vlasište!

Šta je peegazam?

Peegazam je intenzivan osećaj olakšanja koji doživite kod pražnjenja bešike kad dugo ne odete u WC i navodno je jako sličan orgazmu.

Peegazam je postao popularan trend u poslednje vreme, posebno kod žena u nedostatku orgazma, ali ginekolozi ipak upozoravaju na štetu koju može uzrokovati.

‘- Bešiku treba tretirati sa poštovanjem. Kad vam se ide u kupatilo, idite tad, a ne kad imate osećaj da ćete pući’ – kaže ginekolog Šarlota Elder za Njujork Post, upozoravajući da ovakvom praksom zapravo dolazi do rastezanja bešike i da ozlede koje može uzrokovati mogu potrajati godinama, a ponekad je šteta i nepopravljiva.

BRZ I GRUB SEKS, A OVAJ ZNAK SAMO DIGNE NOGE Sa njima obavezno probajte stojeći. Evo koji su horoskopski znaci UŽAS, a koji ZVERI u krevetu

Doktorka Elder je objasnila i zašto je mnogim ljudima osećaj tako dobar da ga namerno ponavljaju.

– Kad se bešika napuni dok spavate, on stimuliše živce seksualnih organa zbog čega možete imati seksualne snove i doživeti orgazam dok spavate – objašnjava ginekolog savetujući devojkama da ipak isprobaju nešto staromodnije od peegazma.

Foto Profimedia
Izvor/Autor SrbijaDanas
Komentara
Očitavanje..