Mami na poljupce :Napravite čokoladni sjaj za usne! (RECEPT)

 Iako muškarci ne podnose sjajeve za usne, u ovom slučaju će stalno želeti da vas ljubi

Svima je poznato da muškarci ne podnose sjajeve za usne. I to je tačno, ali to ne važi za recept koji vam ovaj put predstavljamo!

Prirodna kozmetika poseduje mnoge prednosti, pruža sigurnost u kvalitet gotovog proizvoda. Ne samo što će prirodni sjaj dati vašim usnama najviši nivo zaštite, nego će i vaš voljeni sigurno biti oduševljen, jer mi žene znamo koliko muškarci ne vole ukus i neprijatnu lepljivost koja ostaje u usnama nakon upotrebe kupovnog sjaja.

Saznajte-Imajte i u hladnim danima savršene USNE uz odličan PILING

Što je najbolje od svega, za 20 minuta je sve gotovo!

Sastojci: 1 supena kašiku vazelina, 20-30 g gorke crne čokolade, pola kafene kašičice cimeta, pola kafene kašičice ricinusovog ulja (možete ga zameniti  bademovim, kokosovim, nevenovim)

Priprema: Sitno izrendajte čokoladu i otopite je na pari ili u mikrotalasnoj pećnici. U otopljenu čokoladu dodajte vazelin. Dobro promešajte smesu, pa dodajte cimet i ulje. Ponovo dobro promešajte, skinite sa šporeta i svoj budući čokoladni sjaj sipajte u adekvatne kutijice.

Stavite u frižider da se ohladi. Ne treba da vas brine ako je sjaj suviše tečan, ubrzo će se stegnuti u frižideru. Kada se ohladi, nežno nanesite na usne.

Ovaj prirodni proizvod usnama daje vlažni sjaj, zbog ricinusovog ulja u svom sastavu. Zaista je ukusan, neće vam škoditi ako malo i progutate, ali ipak pokušajte da ga ne jedete i da ga koristite za lepotu.

Sjaj treba čuvati u frižideru, jer se prirodna kozmetika brzo kvari. Ali, to ne znači da ga ne smete nositi sa sobom, samo vraćajte kutijicu svaku noć u frižider.

izvor:uspesnazena.com

Komentara
Očitavanje..