Pijte kokosovu vodu 7 dana uzastopno: Rezultat će vas naterati da nastavite

Kada pijete kokosovu vodu, hormoni štitne žlezde se lakše proizvode, što dovodi do jačanja organizma, podiže nivo energije i ubrzava metabolizam

Budući da je naširoko poznato koliko blagodeti po zdravlje ima kokosova voda, upotreba ove namirnice u ishrani postaje sve popularnija.

I kokosova voda i kokosovo ulje imaju neverovatno blagotvorno dejstvo po izgled i zdravlje, poput dubinskog obnavljanja kose, pomoći u sprečavanju celulita, mršavljenju, za negu kože, ali i za zdravlje srca, krvnih sudova i obnavljanje imuniteta.

Saznajte –Lekovita svojstva čaja od kore mandarine

Ali, evo šta će se dogoditi ako budete pili kokosovu vodu sedam dana uzastopno!

Kokosova voda će ojačati vaš imuni sistem i eliminisati bakterije koje izazivaju infekcije, bolesti desni i viruse koji izazivaju prehlade.

Kada pijete kokosovu vodu, hormoni štitne žlezde se lakše proizvode, što dovodi do jačanja organizma, podiže nivo energije i ubrzava metabolizam.

Kokosova voda je prirodni diuretik i njena upotreba pomaže u sprečavanju bolesti bubrega. Pomaže da se očisti urinarni trakt i bešika. U nekim slučajevima pomaže i da se razbije kamen u bubregu.

Saznajte-Pomešajte kašiku susama i meda: Rezultati će vas oduševiti! (RECEPT)

To su samo neki od efekata česte upotrebe kokosove vode. Da li su ova tri razloga dovoljna da nastavite sa istom praksom i nakon 7 dana?

izvor.Family.rs

 

Komentara
Očitavanje..