Milica Todorović SMRŠALA 15 KILOGRAMA zahvaljujući specijalnom režimu ISHRANE

Pevačica Milica Todorović je drastično smršala u toku prethodnih godinu dana, a sada je liniju dovela do savšenstva. Period boravka u samoizolaciji u toku pandemije koronavirusa, pomogao joj je da se posveti zdravoj ishrani i detoksikuje organizam.

 

Tek kad ju je pandemija korona virusa primorala da bude kod kuće u Kruševcu, imala je konačno vremena da se više posveti sebi. Kako je često objavljivala na Instagramu, bila je u prilici da redovno vežba, a za zdravu  ishranu je u njenoj porodici zadužena mama.

Prema njenim rečima, za tri meseca je skinula 15 kilograma, a praktikovala je verziju keto dijete. Najviše su u njenoj ishrani bili zastupljeni meso i salate, ali je za doručak mogla da jede pahuljice, bez obzira što se one prave od žitarica. Međutim, druge ugljene hidrate nije uzimala.

– Svi znamo kako se skidaju kilogrami, ali to uglavnom ne primenjujemo. Uživam u hrani i mnogo volim da jedem! I kad sam se ugojila, tih nekoliko kilograma viška mi je smetalo. Nisam doživljavala sebe kao bucku! Ipak, bila sam svesna da to što radim nije dobro za zdravlje, posebno zato što je na mom jelovniku uglavnom prženo, masno i slatko… To se godinama taloži, usporava metabolizam i može da izazove razne bolesti – rekla je Milica Todorović nedavno u intervjuu za „Hit“ i otkrila kako je smršala.

Mnogo zasluga za mršavljenje pripisuje raznim čajevima – od rastavića, korpive ali i zelenom čaju. Veoma je važno da se pije dosta tečnosti, uključujući i vodu koju možete aromatizovati sa malo voćnog soka.

Pri poslednjem pojavljivanju u javnosti može se videti da je Milica možda i „vratila“ poneki kilogram, ali izgleda odlično!

Foto Srbija Danas
Izvor/Autor SrbijaDanas
Komentara
Očitavanje..