Mlad Mesec: 25. septembar je KLJUČAN DATUM, a 4 znaka treba da se SPREME za PROMENE

Pored retrogradnog Merkura koji uveliko gazi do 2. oktobra, pred nama je važan astro period, a to je mlad Mesec u vazdušnom znaku Vage 25. septembra.

Kako nam retrogradni Merkur otežava normalnu realizaciju planova i svakodnevnu komunikaciju, mlad Mesec u Vagi biće za mnoge znakove pozitivan aspekat koji će doprineti uspostavljanju balansa.

Kako je znak Vage simbol za ravnotežu, jasno je da će mlad Mesec ovde doneti mnogo pozitivnih osobina, naročito jer je u pozitivnom aspketu sa Jupiterom iz Ovna.

Vage će najsnažnije osetiti uticaj ovog aspekta, ali postoje znakovi kojima ova pozicija mladog Meseca neće prijati.

Ovnovi, Jarčevi i Rakovi neće biti oduševljeni delovanjem ovog mladog Meseca, tako da treba da se spreme za turbulencije.

Foto: Pexels

OVAN

Kako je mlad Mesec u Vagi u vašem sedmom polju, ovo će biti period u kojem ćete morati da donesete odluku u vezi partnerstva. To je neka vrsta dileme koja vas muči neko vreme, a sada će konačno doći trenutak kada će to morati da prevagne na jednu stranu. Mnogi Ovnovi nalaze se na emotivnoj klackalici.

JARAC

Mlad Mesec u Vagi odigrava se u vašem desetom polju i donosi vam težak dan na poslu. To je poslovna dilema koja treba da vam donese novi početak, ali to neće ići bez poteškoća. Zbog toga ćete morati da donesete odluku koja vam nije laka.

RAK

Mesec u Vagi donosi vam nestabilne porodične odnose i brige. To će biti komplikovan odnos sa osobom iz porodice. Za pojedine Rakove ovaj aspekat može da donese odluku o prseljenju.

Vage će imati priliku da uspitave ravnotežu u sopstvenom životu. To je mogućnost za novi početak i dobre odluke.

Komentara
Očitavanje..