Modni žiri: Folkerka Pokahontas, Rada konačno u pantalonama i jedna SEKSI zavodnica

Parada svečanih toaleta ne staje već nedeljama, a nažalost samo za malobrojne estradne dame možemo da kažemo da nisu u svađi sa stilistom.

Ostalima predlažemo da im jedna od novogodišnjih odluka bude stilska transformacija. I to za 180 stepeni.

ZLATA PETROVIĆ – OCENA 1

 

Kada je Zlata ušetala svi su na tren pomislili da vide Pokahontas, ali opasno su se prevarili. Ova traka oko glave osim što je odličan modni detalj, savršena je u onim trenucima kada se oznojite u đuskanja pa želite da sprečite da vam se šminka slije u oči! Iskusna je Zlata, nema šta! Ne znamo samo kako joj je promaklo da upaše salce što viri iz krop topa, al’ dobro,  ne može žena o svemu da misli.

 

VIKI MILJKOVIĆ – OCENA 2

 

To što Viki ima dobru liniju ne znači nužno da treba da se pojavljuje pred svetom u haljini koja preti da svakog časa otkrije ili međunožje ili grudi, pa zato Viki mora ovako „pažljivo“ da pozira. Cipele potpuno odskaču, čoker je prenabudžen, a mi predlažemo Viki da sledeći put navuče na sebe bar malo više materijala. Ovo definitivno nije recept za seksi izgled.

 

RADA MANOJLOVIĆ – OCENA 3

 

Pozdravljamo Radinu odluku da se konačno pojavi u pantalonama u javnosti, ali ovaj komplet nikako nije bio dobar izbor. Modeli koji podsećaju na odeću za spavanje jako su popularni ove sezone, ali Radin komplet nažalost ne izgleda naročito privlačno. Crni saten je jako problematičan kada su ovakvi krojevi u pitanju i lako može da izgleda jeftino. Drago nam je što se barem na kratko oprostila od minića, ali sledeći put neka bira malo bolje.

 

ANĐELKA PRPIĆ – OCENA 4

 

Mantil u ulozi haljine poslednji je modni krik i Anđelka je još jednom pokazala da ima odličan ukus. Ipak, ono što nam malkice smeta su čizme koje se po boji i materijalu nikako ne slažu sa torbicom, a ova dužina vizuelno skraćuje nogu što za Anđelkinu visinu nikako nije poželjno. Za smeo izbor svakako ima sve pohvale od nas.

 

MILICA PAVLOVIĆ – OCENA 5

 

„Gole“ haljine su uvek rizičan potez i definitivno ne može svako da ih nosi. Potrebne su obline, stav i pre svega hrabrost da se obuče nešto što skreće toliko pogleda. Milica se odvažila i ovoga puta poentirala! Možda se mnogi modni kritičari ne bi složili, ali počev od haljine, pa do šminke i frizure, nama Milica u ovom izdanju zaista blista!

 

Komentara
Očitavanje..