Sada je DOKAZANO: Ako imate više od OVOG BROJA bivših partnera, niko neće želeti vezu sa vama!

Što više bivših partnera imate, manje ste traženi na tržištu!

To je zaključak naučnika iz Notingema i Bristola koji su se bavili večitim ljubavnim pitanjem – koliko je bivših partnera “dozvoljeno” a da i dalje imate prođu kod drugih? Zdrav razum možda kaže onoliko koliko se vama dopada, ali naučnici tvrde da je to pogrešan odgovor!

 

Rezultati istraživanja objavljeni su u časopisu Journal of “Sex Research” i kažu da i za muškarce i za žene važe sledeće stvari – device su im izuzetno neprivlačne, ali podjednako su im neprivlačne i promiskuitetne osobe. Dakle, kako raste broj vaših bivših partnera, tako srazmerno opada vaša privlačnost jer vas potencijalni partneri gledaju kao rasadnik polnih bolesti i kao osobu koja će ih lako prevariti.

Tako žene odbija muškarac koji je imao više od 6 seksualnih partnerki, a muškarci ne tolerišu više od 11 partnera.

– Muškarac sa bogatom seksualnom istorijom se kod žena loše kotira u ulozi vernog i posvećenog supružnika – zaključuju naučnici.

A najveća ironija od svega? Desilo se upravo ono što se dešava i u svakodnevnom životu. U istraživanju je učestvovalo 188 ljudi, i niko od učesnika se nije uklopio u idealne standarde koji su sami postavili, jer su svi imali više partnera od “dozvoljenog” broja.

 

(independent.co.uk)

Komentara
Očitavanje..

Ova veb lokacija koristi kolačiće da poboljša vaše iskustvo. Pretpostavljamo da se slažete sa ovim, ali možete da odustanete ako želite. Prihvati Opširnije