Sada je DOKAZANO: Ako imate više od OVOG BROJA bivših partnera, niko neće želeti vezu sa vama!

Što više bivših partnera imate, manje ste traženi na tržištu!

To je zaključak naučnika iz Notingema i Bristola koji su se bavili večitim ljubavnim pitanjem – koliko je bivših partnera „dozvoljeno“ a da i dalje imate prođu kod drugih? Zdrav razum možda kaže onoliko koliko se vama dopada, ali naučnici tvrde da je to pogrešan odgovor!

 

Rezultati istraživanja objavljeni su u časopisu Journal of „Sex Research“ i kažu da i za muškarce i za žene važe sledeće stvari – device su im izuzetno neprivlačne, ali podjednako su im neprivlačne i promiskuitetne osobe. Dakle, kako raste broj vaših bivših partnera, tako srazmerno opada vaša privlačnost jer vas potencijalni partneri gledaju kao rasadnik polnih bolesti i kao osobu koja će ih lako prevariti.

Tako žene odbija muškarac koji je imao više od 6 seksualnih partnerki, a muškarci ne tolerišu više od 11 partnera.

– Muškarac sa bogatom seksualnom istorijom se kod žena loše kotira u ulozi vernog i posvećenog supružnika – zaključuju naučnici.

A najveća ironija od svega? Desilo se upravo ono što se dešava i u svakodnevnom životu. U istraživanju je učestvovalo 188 ljudi, i niko od učesnika se nije uklopio u idealne standarde koji su sami postavili, jer su svi imali više partnera od „dozvoljenog“ broja.

 

(independent.co.uk)

Komentara
Očitavanje..