MOMENTALNI REZULTATI: Nikad lakše ćete se rešiti mitisera, potrebna su vam samo ova 2 sastojka!

Foto: Profimedia
0 5,646

Sigurno će vam koristiti.

Sa miteserima se suočava skoro svaka žena u nekom trenutku svog života i, moramo priznati, oni nisu nimalo privlačna pojava. Oni najčešće zahvataju područje nosa, brade i čela. Ipak, na nosu su (skoro pa uvek) najviše skoncentrisani i retko koji puder će vam pomoći da ih prekrijete. Međutim, možete ih eliminisati na prirodan i veoma lagan način. Evo i kako.

Modni detalj koji nosi Anastasija Ražnatović treba da ima svaka mlada dama! (FOTO)

Pre svega, potrebno je ukloniti mrtve ćelije kože koje mitesere drže zarobljene u porama. Da biste u tome uspeli, uradite piling lica, najviše obraćajući pažnju na zahvaćeno područje odnosno nos. Trljajte nežnim, kružnim pokretima pet do deset minuta.

Nije prala kosu ŠAMPONOM osam meseci, a rezultati će vas ZADIVITI!

Mitiseri

Foto: Profimedia

Nakon toga, potrebno je da “parite” lice. Najbolje je da u veću posudu naspete vrelu vodu i prebacite glavu preko nje, a preko glave peškir, kako bi efekat bio što bolji. Na taj način ćete uspeti da “otpustite” mitesere (potrebno je da lice parite desetak minuta).

Nakon toga napravite pastu od četiri kašike sode bikarbone i jedne šolje mineralne vode. Dobijenu pastu nanesite na lice, pa je nakon deset minuta isperite toplom vodom.

Rezultati su vidljivi odmah! Lice prosušite i nanesite hidratantnu kremu.

Foto Profimedia
Izvor/Autor SrbijaDanas
Komentara
Očitavanje..