Mršava voda za pročišćavanje tela kod žena: 3 kg viška nestaje bez muke! (RECEPT)

Kada već pijete velike količine vode tokom dana, zašto je ne biste obatili sa malim dodatkom i tako smršali

Leto stvoreno za brzu detoksikaciju organizma zbog obilja svežeg voća i povrća. Dovoljno je samo da prave namirnice uvedete u ishranu.

Sve što vam je potrebno za brzi letnji detoks je „mršava voda“ koja se sastoji od jednog litra obične vode, jednogkrastavca i jednog limuna.

Priprema: Operite i isecajte krastavac na tanke kružiće (ne skidajte koru), limun dobro operite i sok iscedite pa sve to dodajte u 1 litar hladne vode.

Pustite neka se voda obogaćena limunom i krastavcem dobro ohladi u frižideru i u toku dana polako ispijajte ovo osvežavajuće piće.

Krastavac je poznat kako prirodni čistač organizma. Sadrži značajne količine kalijuma, minerala koji je odgovoran za uspostavljanje ravnoteže soli u organizmu. Takođe, sadrži vlakna, što dovodi do boljeg varenja i sprečavanja zatvora.

Limun stimuliše rad jetre i podstiče detoksikaciju organizma. On je bazna namirnica i stoga je veoma  dobar pri uspostavljanju ravnoteže organizma. Visok stepen C vitamina, kako u limunu tako i u krastavcu, stvoriće dobru podlogu za jačanje imuniteta.

Bitno je da tokom dana popijete ovu vodu, a drugi dan pravite novu količinu. Ukoliko ste žedni, pijte i drugu vodu, ali je važno da mršava voda bude potrošena u toku dana. Ovaj tretman ponavljajte koliko god puta hoćete, ali je zdravo barem jednom nedeljno da napravite mršavu vodu i ispijete je.

U koliko sprovodite detoksikaciju jednom nedeljno, važno je da se trudite da taj dan jedete samo sveže voće i sveže povrće koje nije termički obrađeno.

Jednostavno uzmite jedan dan i pročistite organizam i posle nemate razloga da se bojite bolesti.

stil.rs

Dijetalni napitak: koktel od južnog voća skida salo sa stomaka za 7 dana

AKO ŽELITE DA SMRŠATE, ZABORAVITE SVE DIJETE: Ovo je režim ishrane koji treba da praktikujete

Komentara
Očitavanje..