Mršava voda za pročišćavanje tela kod žena: 3 kg viška nestaje bez muke! (RECEPT)

Kada već pijete velike količine vode tokom dana, zašto je ne biste obatili sa malim dodatkom i tako smršali

Leto stvoreno za brzu detoksikaciju organizma zbog obilja svežeg voća i povrća. Dovoljno je samo da prave namirnice uvedete u ishranu.

Sve što vam je potrebno za brzi letnji detoks je “mršava voda” koja se sastoji od jednog litra obične vode, jednogkrastavca i jednog limuna.

Priprema: Operite i isecajte krastavac na tanke kružiće (ne skidajte koru), limun dobro operite i sok iscedite pa sve to dodajte u 1 litar hladne vode.

Pustite neka se voda obogaćena limunom i krastavcem dobro ohladi u frižideru i u toku dana polako ispijajte ovo osvežavajuće piće.

Krastavac je poznat kako prirodni čistač organizma. Sadrži značajne količine kalijuma, minerala koji je odgovoran za uspostavljanje ravnoteže soli u organizmu. Takođe, sadrži vlakna, što dovodi do boljeg varenja i sprečavanja zatvora.

Limun stimuliše rad jetre i podstiče detoksikaciju organizma. On je bazna namirnica i stoga je veoma  dobar pri uspostavljanju ravnoteže organizma. Visok stepen C vitamina, kako u limunu tako i u krastavcu, stvoriće dobru podlogu za jačanje imuniteta.

Bitno je da tokom dana popijete ovu vodu, a drugi dan pravite novu količinu. Ukoliko ste žedni, pijte i drugu vodu, ali je važno da mršava voda bude potrošena u toku dana. Ovaj tretman ponavljajte koliko god puta hoćete, ali je zdravo barem jednom nedeljno da napravite mršavu vodu i ispijete je.

U koliko sprovodite detoksikaciju jednom nedeljno, važno je da se trudite da taj dan jedete samo sveže voće i sveže povrće koje nije termički obrađeno.

Jednostavno uzmite jedan dan i pročistite organizam i posle nemate razloga da se bojite bolesti.

stil.rs

Dijetalni napitak: koktel od južnog voća skida salo sa stomaka za 7 dana

AKO ŽELITE DA SMRŠATE, ZABORAVITE SVE DIJETE: Ovo je režim ishrane koji treba da praktikujete

Komentara
Očitavanje..

Ova veb lokacija koristi kolačiće da poboljša vaše iskustvo. Pretpostavljamo da se slažete sa ovim, ali možete da odustanete ako želite. Prihvati Opširnije