Mučiš se sa viškom na butinama? Evo kako ćeš ga skinuti!

Disciplina je ključna, a onda i…

Ne postoji jedna određena vežba ili neka posebna dijeta zahvaljujući kojima će određeni delovi vašeg tela izgledati savršeno. Na primer, izbacićemo slatkiše iz menija i raditi dnevno 100 čučnjeva i dobiti savršen stomak ili noge – ali nećemo dobiti željene rezultate. Izgubićete koji kilogram, ali vaše ruke, stomak ili noge neće biti kao izvajani. Zato morate promeniti životnu rutinu.

Ovoga puta fokus stavljamo na savršen izgled butina. Uvedite u svoju svakodnevicu jogu ili pilates i brzo ćete primetiti rezultate.

Kardio vežbe, na primer, smanjiće vašu težinu, ali joga i pilates će izgraditi mišiće na vašim unutrašnjim i spoljašnjim butinama.

Mnoge vežbe joge i pilatesa foksuirane su na donji deo tela i snagu u leđima, pa ćete zahvaljujući njima izgledati mršavije i zategnutije.

joga

Ovo su tri stvari kojih se morate pridržavati ukoliko želite da smršate uz pomoć joge ili pilatesa:

Doručak kao najvažniji 

Naravno, uz vežbanje, morate povesti računa i o ishrani. Verovatno već znate koliko je doručak važan, ali imajte na umu da, ako se odlučite za dijetu ili da u danu pojedete samo jedan obrok, onda neka doručak bude glavni.

Evo kako da skinete 10 kg za 14 dana, ali nećemo vas lagati – biće teško i vratiće vam se brzo ako ne pazite

Jedite više manjih obroka

Najbolje bi svakako bilo da imate više manjih obroka, jer ćete tako ubrzati metabolizam.

Pazite na unos tečnosti

Pijte dosta vode, jer hidrira i čisti telo od toksina, a potrudite se da potpuno izbacite gazirane sokove.

Foto Profimedia
Izvor/Autor SrbijaDanas
Komentara
Očitavanje..