Muškarci složni – ova intimna frizura na ženama ih najviše pali

BRAZILKA ILI ŠUMICA?

Intimna frizura -Trend sasvim ćelavoga izgleda nametnuli su holivudski standardi i ta se frizura pogrešno naziva brazilkom

Bilo da svoje intimno područje pomno održavate glatkim i bez ijedne dlačice ili zagovarate prirodniji izgled, to je apsolutno slobodan izbor svake žene. Stručnjakinja za depilaciju sada je otkrila kako su Britanke još uvek lude za popularnom brazilkom, iako muškarci više vole videti pokoju dlačicu.

“U poslednje vreme primećujemo da sve više klijentkinja traži da im ostavimo nešto dlačica na intimnome području jer se tako više sviđa njihovim partnerima. Trend sasvim ćelavoga izgleda nametnuli su holivudski standardi”, izjavila je Sintija Čua za Daily Star.

Brazilka nije brazilka

Brazilkom se obično naziva potpuna depilacija intimne zone, ali to je zapravo posve pogrešan naziv. Pravi brazilski tretman, koji se popularizirao 1980-ih godina, uključivao je uklanjanje većine dlačica, ali nipošto ne sve. Tada se ostavljala tanka linija po sredini pubične kosti, dok je pravi naziv za “brazilku” – holivudska frizura.

 

seks

seks
Foto: Profimedia

Nedavno je istraživanje na 1000 muškarca pokazalo kako njih 63 posto preferira na ženi videti dlačice, ali uredno stilizovane. 20 posto ispitanika priznalo je kako i oni sami održavaju svoju mušku zonu ako se to sviđa njihovim partnerkama.

 

5 Načina kako lepo i sveže da mirišete i ostanete uvek sveže “tamo dole” čak i leti

Foto Pixabay
Izvor/Autor SrbijaDanas
Komentara
Očitavanje..