Muške greške tokom seksa

Seks je strastveni trenutak u kojem treba da uživaju oba partnera. No, ponekad, u žarkoj želji da udovolje partnerki, muškarci preteraju ili pak podbace.

SEKS je strastveni trenutak u kojem treba da uživaju oba partnera. No, ponekad, u žarkoj želji da udovolje partnerki, muškarci preteraju ili pak podbace. U anketi sprovedenoj na uzorku od 100 žena, otkrile su tri najčešće muške greške tokom seksa.

1. Ne sviđam mu se u potpunosti
Za razliku od žena koje mogu da vode ljubav i kada im se baš i nije do toga, a partner to neće nikada saznati, muškarci ne mogu da odglume uzbuđenje. Zbog toga je situacija u kojoj njegov ‘ponos’ nije u 100 postotnoj poziciji neretka. No, ne brinite, to ne znači da mu više niste privlačne ili da vas ne želi. Uzroci polovične erekcije najčešće su vezani za stres, umor, strah ili pak nesigurnost.

2. Malo nežnije… tamo „dole“
U želji da zadovolje partnerku, muškarci ponekad preteraju. S obzirom na to da muškarci predstavljaju fizički jači pol, ponekad njihova snaga ne ide u našu korist. Pregruba oralna igra vrlo je česta i većinom je žene ignorišu. No grubi dodiri, ali i oštra brada mogu vrlo naglo da smanje, pa čak i ugase plamen strasti. Jedino rešenje ovog problema je komunikacija. Objasnite mu kako je ‘ono dole’ osetljiva i nežna zona koja zahteva jednako nežne dodire i poljupce.

3. Malo je prebrz za mene
Više od 70 odsto žena se barem jednom našlo u situaciji da jendostavno nisu stigle da dođu do vrhunca. Iako je preuranjena ejakulacija medicinski problem, u većini slučajeva reč je samo o efektu koji imate na svog partnera, što vam može i laskati. No, ako se ovakva situacija ponavlja često, vreme je za promene. Razgovarajte s partnerom ili upotrebite neke od tehnika koje pomažu. Deblji kondom ili masturbacija pre seksa samo su neke od tehnika koje vam mogu pomoći da dođete do toliko željenog vrhunca.

izvor\.021.rs

Komentara
Očitavanje..