Na ovo pada SVAKA žena, a nije KEŠ! Muškarci i ne znaju kakvog keca u rukavu imaju!

Nijedna ne može da odoli…

Kada je reč o pronalaženju ljubavi, ovi muškarci će uvek biti u prednosti.

Šta god većina muškaraca mislila, žene uopšte nisu toliko komplikovana bića. Iako se ponekad čini da padaju samo na loše momke, postoji spisak osobina koje većina odraslih dama itekako ceni, a koje će u krajnjoj liniji i presuditi da se zaljube u tačno određenog muškarca.

Evo koje su to:

Velikodušnost (naročito ako je u igri masaža)

Žene se često preforsiraju brojnim obavezama tokom dana, a onda se još češće žale na bolna leđa. Ako ste i same takve, zamislite samo koliko bi dobro bilo imati muškarca koji je uvek spreman da vas izmasira, a da ga pre toga ne morate satima nagovarati.

Ipak, da se razumemo, velikodušnost se ceni i na drugim životnim poljima.

masaža

Foto: Profimedia

 

Podrška

Postoji li išta što je više seksi od čoveka koji će vam biti podrška čak i onda kada ne verujete same u sebe? Kratko i jasno – ne.

Možda je on osoba koju ćete prvu nazvati kada vam se auto pokvari. Ili kada se posvađate s najboljom prijateljicom. Ili kada imate težak dan na poslu. Kako god, čovek koji vam nesebično pruža podršku je muškarac kojeg želite zadržati u svom životu.

Iskrenost

Ne, niti jedna žena ne voli patološke lažljivce, ali ni one koji se boje reći da su otišli s drugarima na piće, jer strahuju da će se ona naljutiti.

Iskrenost je oduvek na ceni.

ljubavni-par-ok

Foto: Profimedia

 

Romantika

Ovo je osobina koju muškarci često pokušavaju isforsirati, pa samo pogoršaju stvari. Međutim, žene ne očekuju filmske scene (barem ne sve). Ponekad je dovoljno da je pozovete u šetnju ili joj ujutru skuvate kafu.

Zna da sluša

Komunikacija je dvosmerna radnja. Osim što vi pričate, ponekad treba da znate i da slušate. Niko ne voli da oseća kao da priča zidu. Upravo zato žene naročito cene muškarce koji znaju da slušaju (i čuju) šta im govore.

Smisao za humor

Žene privlače nasmejani muškarci s odličnim smislom za humor i oni koji ih s lakoćom uspevaju nasmejati. Ipak, ni ovo nije potrebno forsirati.

par leži na krevetu

Foto: Profimedia

 

Samopouzdanje

Ovakvi muškarci jednostavno zrače onim nečim čemu retko koja žena zna da odoli.

Odgovornost

Samostalan i odgovoran muškarac koji je sposoban da se brine o sebi, koji zna da štedi i ne troši svoju zaradu na nepotrebne stvari, poželjniji je od onog koji se samo hvali svojom visokom platom.

Foto Profimedia Pixabay
Izvor/Autor SrbijaDanas
Komentara
Očitavanje..

Ova veb lokacija koristi kolačiće da poboljša vaše iskustvo. Pretpostavljamo da se slažete sa ovim, ali možete da odustanete ako želite. Prihvati Opširnije