Najbolji afrodizijaci za žene

Seksualna želja se sa godinama smanjuje, i postepeno nestaje, a spavaća soba se pretvara od izvora strasti i romantike u prostoriju bez nade. Zvuk sna i umora.

Većina ljudi se susreće sa takvim pojavama nakon 40 godina, kada zaborave na seksualna uzbuđenja i zadovoljstva. I, uzgred, tajna mladosti je da proširujete seksualnu želju i interese, a ono što je najzanimljivije, a dostupno svima, potrebno je samo da pružite ruku.

Apelujemo na čudesne prirodne afrodizijake, tako da će oni samo pomoći da se probude ta ista, pomalo zaboravljena osećanja.

Afrodizijaci su prirodni lekovi koji poboljšavaju funkciju seksualne želje, a veruje se da naziv potiče od imena grčke boginje lepote, harmonije i ljubavi Afrodite. Zapamtite, čak i najjači i najmoćniji afrodizijak nije u stanju da ubedi osobu da to uradi ukoliko to ne želi, a prava senzacija će nastati samo tamo gde ima malo varnica i izazvati plamen strasti. Dakle, to nisu natprirodne moći, već pre fiziološke karakteristike osobe kojoj je ponekad potrebna pomoć, a zatim i davno zaboravljena osećanja probuđena sa velikim praskom.

Uticaj afrodizijaka na žene i muškarce znatno se razlikuje, kao u slučaju, proces seksualnog zadovoljstva kod muškaraca je fiziološka karakteristika, a za žene – psihološka. Stoga, nije ni čudo kad kažu da su najbolji afrodizijaci za žene – pažnja, boca vina, čokolada i cveće…U stvari, mnogi priznati prirodni afrodizijaci nemaju direktan uticaj na seksualne funkcije, oni su jednostavno dizajnirani da se koncentriše moć, stekne izdržljivost, opustite se i aktivirate skrivene rezerve koje zajedno stvaraju dobru osnovu za pojavu želje.

Bilje i začini – najbolji afrodizijaci za žene

Šafran

Veruje se da je ova biljka moćan alat u borbi seksualne privlačnosti, jer se sastoji od supstanci, kao što su hormoni i stimulišu ženske erogene zone. Šafran savršeno uklanja fizičku i mentalnu zamor, ali budite oprezni sa prekomernom upotrebom začina možete dobiti napad smeha nekontrolisano.

Đumbir

Volite li kafu sa đumbirom? Ovaj začin pomaže da se poveća osetljivost, i kod muškaraca i žena.

Vanila

Vanila je u stanju da izazove efekat euforije, osećaj snage i seksualne želje, savršeno utiče na nervni sistem, koji je toliko neophodan za stimulisanje ženskog uzbuđenja.

Cimet

Ovaj popularni začin je u stanju ne samo da stimuliše cirkulaciju krvi, već može i da izazove temperaturu. Ali glavna stvar je da ne preterate, kao i sa mnogim drugim afrodizijacima, jer preterana upotreba poboljšava peristaltiku, što može dovesti do neprijatnog nadimanja ili proliva.

Aleva paprika

Aleva paprika je tradicionalni začin za one koji žele da izgube težinu, ali u isto vreme ima vasodilatori efekat i stimuliše libido. Ljuta paprika može povećati protok krvi do spoljnih genitalnih organa, čime postaju osjetljiviji i napeti.

Najjednostavnije rešenje je da pripremite delotvoran afrodizijak u svom domu koji je jednostavan za korišćenje i vrlo efikasan. Dovoljno je da pomešate u jednakim delovima i pripremite bilje verbena, majčinu dušicu, nanu, žalfiju, celer. Neka odstoji pola sata, a zatim uzimajte po jednu kašiku dva puta dnevno. To će potrajati samo nekoliko nedelja, a vi ćete se postepeno vratiti u formu i imaćete normalan seksualni život. Sve ove biljke pojedinačno se ne smatraju afrodizijacima, ali skup biljaka ima kompleksan uticaj na proces cirkulacije karličnih organa, opuštanje nervnog sistema i povećanja osetljivosti.

Afrodizijaci u spavaćoj sobi

U spavaćoj sobi možete koristiti eterična ulja, koja će vas učiniti aktivnim, probuditi želju i zadovoljstvo. Takva ulja ili sprejevi se mogu lako kupiti u apoteci, a afrodizijaci ovog tipa su poznati već hiljadama godina, tako da nemojte se plašiti da ih koristite, jer je kvalitet dokazan vekovima! Moćna eterična ulja, poboljšaće seksualne funkcije. Preporučujemo ulje geranijuma, ulje kedra, đumbir, kleke i jele. Koristite ove darove prirode, a zatim okrenite vaš seksualni život u nešto izvanredno i odlično.

izvor. zenskimagazin.rs

Komentara
Očitavanje..