Najčešći SNOVI o bivšim MOMCIMA i šta oni zapravo znače

Nije ništa kao što izgleda.

Snovi su mač sa dve oštice, ponekad zbog lepog sna čitav dan letimo na oblacima, a ponekad… sanjamo bivšeg. Snovi o bivšim momcima nam najčešće samo pokvare dan, a ovo su oni koji se najčešće događaju.

NEZAMENLJIIV: Ovo su namirnice koje sadrže dragoceni KALCIJUM, neophodan našem organizmu

Seks sa bivšim

Nije preveliko iznenađenje da je seks sa bivšim dečkom jedan od najčešćih snova kad su bivše ljubavi u pitanju, ali iznenadiće vas da ti snovi zapravo nemaju toliko veze sa bivšim.

Ovako su izgledali NJENI NOKTI kada ih je IZLILA. Posle mesec dana otišla je da ih SKINE i doživela HOROR PRIZO

Kad sanjate seks sa bivšim, zapravo samo ponovno proživljavate emocije koje su se događale kad je sve bilo lepo i novo, sa leptirićima u stomaku.

Dobra vest je da ovaj san zapravo ne znači da vam bivši nedostaje, nego osećaj zaljubljenosti, a osećaj zaljubljenosti se može pronaći i sa nekim drugim.

Snovi

Foto: Profimedia

Smrt bivšeg

Iako ovaj san zvuči jako tužno i dramatično, smrt bivšeg u snovima zapravo ima jako pozitivnu konotaciju, to je znak da ste napokon krenule dalje. Ovaj san je zapravo samo odraz vaše psihe koja vam govori da ste ga prebolele.

NEMATE KUD, PRIZNAJTE: Istraživanje pokazalo da SVI žudimo za ISTIM polom

Pomirenje sa groznim bivšim

Ni ovaj san zapravo nije loš, kažu psiholozi. San o pomirenju s groznim bivšim i ostvarivanje sretne veze u snu zapravo je znak da je osoba sagledala sve loše strane veze u kojoj više nije i da je polako počela da oprašta samoj sebi što se zadržala u takvoj vezi.

Košmar

Košmar
Foto: Profimedia

Trudnoća sa bivšim

San o trudnoći sa bivšim dečkom je znak da se u vašem životu rađa nešto novo, što nema veze sa njim.

Dame, pomeranje sata je najviše uticalo na vas

Provala u njegov stan

Ako sanjate da provaljujete u stan svog bivšeg, to je znak da zapravo želite odgovore na pitanja koja još nemate, zašto je došlo do prekida, ko je kriv i kako se sve možda moglo sprečiti? Sve su ovo pitanja koja mogu rezultirati snom o provali u njegov stan.

Foto Profimedia
Izvor/Autor SrbijaDanas
Komentara
Očitavanje..

Ova veb lokacija koristi kolačiće da poboljša vaše iskustvo. Pretpostavljamo da se slažete sa ovim, ali možete da odustanete ako želite. Prihvati Opširnije