Najlepši princ oženio je manekenku za muške magazine

Danas je ona deo kraljevske porodice

Vojvoda od Vermlanda i sin kralja Karla XVI Gustafa i kraljice Silvije od Švedske, princ Karl Filip veliku pažnju javnosti privukao je zbog svog neodoljivog izgleda.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

On je veoma aktivan u vršenju kraljevskih dužnosti, pa tako javnost često može da ga vidi u medijima.

Ono šta je zanimljivo jeste da je švedski plemić već pet godina oženjen i to bivšom manekenkom Sofijom Helkvist sa kojom ima i trojicu sinova – princa Aleksandera, princa Gabrijela, princa Džulijana Herberta Folkea.

A njihova ljubavna priča desila se spontano i neočekivano. Naime, zaljubljeni golupčići upoznali su se tokom jedne večeri u istom restoranu. Prijetelji sa kojima su večerali poznavali su se međusobno, te je njihov susret utoliko bio dosta lakši.

„Počeli smo sa stidljivim pozdravima“, rekao je Karl jednom prilikom, te dodao da je tok konverzacije tekao svojim prirodnim putem, „baš kao kad znate da je ona prava“.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Prince Carl Philip (@carl_philip13)

Shodno tome, simpatije, a onda i ljubav kod princa Filipa desile su se brzo i burno. Nije hteo da čeka ni jedan trenutak više, te je nakon nekoliko meseci viđanja odmah postavio sudbonosno pitanje.

„Moram da priznam, kada sam nameravao da postavim pitanjem osetio sam nervozu i leptiriće u stomak. Noć pre prosidbe budio sam se nekoliko puta, jer nisam mogao da spavam od uzbuđenja“.

Obećanje na večnu ljubav dali su 13. juna 2015 godine pred prijateljima i porodicom, a slavlju je prisustvovalo nkoliko hiljada ljudi iz celog sveta.

Zanimljiva je i činjenica da je njegova draga bila model za muške magazine, kao i učesnica rijaliti programa „Paradise Hotel“ pre nego što je preuzela kraljevske dužnosti.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Prince Carl Philip (@carl_philip13)

Foto Instagram
Izvor/Autor Superžena
Komentara
Očitavanje..