NAJNOVIJI I NAJSNAŽNIJI UREĐAJ ZA NEINVAZIVNI TRETMAN LICA I TELA – BTL EXILIS ELITE, aparat koji ćete OBOŽAVATI!

Da li ste spremni za leto?

Višestruko nagrađivani aparat Exilis Elite, poznatog engleskog proizvođača medicinskih i estetskih aparata BTL, je najnaprednije tehnološko rešenje za redukciju masnih naslaga, zatezanje kože i podmlađivanje. Aparat kombinuje radiofrekvenciju, monopolarne i ultrazvučne talase, koji zagrevanjem i hlađenjem kože dospevaju do dubokog tkiva čime razgrađuju masnoće i dovode do zatezanje kože.

U salonu lepote „Seance“  u Vojvode Stepe 81/5 možete da isprobate ovaj fantastični aparat koji ima sledeće benefite.

Exilis Elite

Exilis Elite
Foto: Promo

BTL EXILIS ELITE je aparat kojim se može tretirati celo telo, on predstavlja rešenje za tretiranje više problema koji su do sada bili nerešivi kao što je: opuštena koža stomaka, vrata, ruku, koža iznad kolena.

Radiofrekvencije utiče na kotrakciju kolagena, što na nivou molekula dovodi do izdvajanja molekula vode iz molekula kolagena, te se kolagen remodelira što rezultira zatezanjem kože.

Kao alternativa invazivnoj metodi liposukcije, Exilis Elite danas je najbrži i najsnažniji uređaj za neinvazivne estetske tretmane. Zadovoljstvo klijenta proizlazi iz činjenice da se već nakon prvog tretmana gubi par santimetra, a nakon 4 do 6 tretmana može se izgubiti od 4 do 15 cm u obimu željene regije. Interesantno je to da aparat ima pozitivno kumulativno dejstvo, te se rezultati mogu očekivati i 2 meseca nakon završenog tretmana.

Exilis Elite

Exilis Elite
Foto: Promo

BTL EXILIS ELITE je kombinacija monopolarne radiofrekvencije i ultrazvuka sa modulom za hlađnje i zahvaljujući njima osigurava se delovanje na različitoj dubini, što omogućava da se radi po slojevima u isto vreme topeći masne naslage i zatežući elastična vlakna. Zahvaljujući ovoj tehnologiji BTL EXILIS ELITE je najefikasniji aparat u svojoj kategoriji na svetskom tržištu sa čak 85% zadovoljstva klijenata, što ga stavlja daleko ispred konkurencije.

Važno je napomenuti da se u toku tretmana ne gubi kilaža, već obim. Razlaganjem masnih naslaga možete uticati na smanjenje obima tačno željenih regija koje niste uspeli da korigujete držanjem dijeta i vežbaljem.

Exilis Elite poseduje 2 sonde kojima se tretira lice ili telo. Kod tretmana kože lica, talasi koje emituje podstiču remodeliranje tj. stvaranje novog kolagena, neokolagenizaciju, tako da bore postaju pliće, a samo lice deluje odmornije i mlađe. U toku tretmana se može izgubiti podbradak i ukloniti fleke, a kod kože koja je sklona pucanju kapilara nema kontraindikacija.

zoni lica tretira se:

– područje oko očiju, vrat, područje vilice, a najbolji efekti na telu dobijaju se tretiranjem abdomena, ruku, butina, struka, dekoltea, kolena i masnih naslaga na leđima.

Exilis Elite

Exilis Elite
Foto: Promo

Kao neinvazivna alternativa koja pruža vidljive rezultate, Exilis je daleko prihvatljiviji u odnosu na druge procedure kao što su liposukcija, „facelift“, zatezanje kapaka (blefaroplastika).

Rezultati postignuti Exilisom su dugotrajni, a održivost rezultata zavisi od prehrambenih navika i opšteg životnog stila samog pacijenta. Tretmani su bezbolni, a osećaj topline koji se stvara unutar tkiva je prijatan, jer režim za hlađenje osigurava izostanak bilo kakvog naugodnog osećaja i čini Exilissigurnim za sve tipove kože.

Iako je svaki klijent drugačiji, najčešće je potreban niz od 4 tretmana, pacijenti koji žele redukovati veću površinu mogu to učiniti u nizu od 6 tretmana, u razmacima od 7 do 10 dana.

Exilis tretmani traju od 30 do 45 minuta, pogodni su za svaku starosnu dob (od 20 do 70+ godina), jedino treba obratiti pažnju na pacijente sa metalnim implantantima u području koji  se planira tretirati ( veštačka kolena, kukovi), pacemaker, a tretmani se ne preporučuju dojiljama i trudnicama.

Exilis Elite

Exilis Elite
Foto: Promo

Istovremeno on je i najbezbedniji uređaj zahvaljujući posebno zaštićenom sistemu ENERGY FLOW CONTROL, koji postoji samo u BTL uređajima, a koji osigurava najbolji učinak i sigurnost pacijenta

U periodu kada dolazite na tretmane, ne morate držati dijetu, ali je neophodna konstantna hidratacija i povećan unos vode (2-3 litre) zbog izbacivanja razgrađenih masnoća.

Sve dodatne informacije, kao i konsultacije, možete pogledati OVDE.

Foto Profimedia
Izvor/Autor SrbijaDanas
Komentara
Očitavanje..