I najpohotniji znak u horoskopu je… Ne, nije Škorpija!

Astrolozi često imaju tendenciju da generalizuju, ali u svemu tome često ima dosta istine. Ovo su neke od vaših najperverznijih i najpohotnijih želja sudeći po horoskopu.
OVAN (21. MART – 19. APRIL)

Poznati Ovan: Džesi Džej

Ovnovi žude za novim i uzbudljivim seksualnim iskustvima. Ništa ne vole više od adrenalina. Često ih možete zateći kako upražnjavaju grubi seks na otvorenom, a velika šansa da ih neko zatekne ih još više pali. U krevetu su brzi i uglavnom sebični ljubavnici.
BIK (20. APRIL – 20. MAJ)

Poznati Bik: Megan Foks

Bikovi su nezasiti u krevetu, ali ne u smislu da imaju preteranu seksualnu želju, već obožavaju da jedu u krevetu. Zbog pojačanog osećaja ukusa, Bikovi obožavaju da uživaju u masnoj hrani. U seksualnom smislu su generalno jako lenji.
BLIZANCI (21. MAJ – 20. JUN)

Poznati Blizanac: Anđelina Džoli

Blizanci su po prirodi znatiželjni i veoma otvoreni, stoga nikada ne zaziru od novih seksualnih iskustava. Zbog radoznale prirode često se nađu u biseksualnim vezama, a u oralnom seksu su veoma talentovani.
RAK (21. JUN – 22. JUL)

Poznati Rak: Selena Gomez

Rakovi uživaju u ljubavi, porodici i naravno, seksu. Ispod konzervativne spoljašnjosti često se kriju prave seksualne zveri mada se ponekad kaju iz razloga što su fokusirani na tradiciju i moralne vrednosti. Ipak, to ih ne sprečava da nose pirsinge na bradavicama i seksi odela od lateksa.
LAV (23. JUL – 22. AVGUST)

Poznati Lav: Dženifer Lopez

Lavovi emituju posebnu privlačnost zbog koje su jako poželjni kao seksulani partneri. Životinja lav, poznata je po seksualnoj dominaciji, a ljudi rođeni u ovom znaku često su navučeni na porniće. Iako su savršenu za kombinaciju za jedno veče, kao dugoročni partneri, nisu uvek najbolji izbor.
DEVICA ( 23. AVGUST – 22. SEPTEMBAR)

Poznata Devica: Bijonse

Stereotip pristojne patrijarhalno vaspitane devojke koja ima nezadrživu želju za perverzijom je obeležje većine Devica. Imidž stidljive devojčice je jako bitan svakoj Devici, ali to ne znači da se noću ne mogu pretvoriti u pravu domino damu.

 

VAGA ( 23. SEPTEMBAR – 22. OKTOBAR)

Poznata Vaga: Kendis Svonpul

Za Vage je tipično da lažu o tome koje su njihove seksualne fantazije. Opšte poznato je to da ih lože zadnjice iako to vešto kriju, sve dok to ne postane evidentno dok su sa nekim u krevetu.
ŠKORPIJA (23. OKTOBAR – 21. NOVEMBAR)

Poznata Škorpija: Kejti Peri

Za Škorpije, seks je neka vrsta religije, a često idu na rehabilitaciju kao zavisnici od njega. Seks je njihov smisao življenja, a poznate su dve vrste Škorpija. Prve uživaju u nezasitim seksualnim avanturama, dok druge provode život u celibatu izolovani negde u planinama.
STRELAC (22. NOVEMBAR – 21. DECEMBAR)

Poznati Strelac: Skarlet Johanson

Ništa ne čini srećnijim jednog Strelca, od vođenja ljubavi u prirodi baš kao što to rade životinje na Diskaveriju. Oni obožavaju avanture, a čudne lokacije su ono što ih loži.
JARAC ( 22. DECEMBAR – 19. JANUAR)

Poznati Jarac: Mišel Obama

Pripadnici ovog znaka veliki su profesionalci van kreveta, a seks smatraju životinjskim nagonom i jako neprijatnim i zbog toga skoro nikada ne eksperimentišu. Posle odrađenog posla, Jarčevi ustaju iz kreveta i proveravaju imejl, jer, u čemu je uopšte poenta maženja?
VODOLIJA (20. JANUAR – 18. FEBRUAR)

Poznati Vodolija: Niki Minaž

Inventivne i napredne, Vodolije često čitaju Kama Sutru. Veliki seksualni apetit i ravnodušan pogled na svet, često im može doneti neke od polnih bolesti i infekcija.
RIBE (19. FEBRUAR – 20. MART)

Poznate Ribe: Džastin Biber

Ribe će vas očarati senzualnošću i šarmom, a onda će vas iznenaditi svojim neobičnim fetišom. Da, Ribe obožavaju stopala, a ako vam ovakav tip fetiša ne predstavlja problem, u Ribama ćete naći fenomenalnog ljubavnika.

Žena

Komentara
Očitavanje..