TEROR GUZE: Žene, a što lepo ne idete GOLE!

Dosta je bilo!

Dakle, da li ima neko da povuče ručnu? Da neko drekne „dosta bre“? Jer, pojavio se novi trend u domenu ženskog donjeg veša, a kako to izgleda pogledajte OVDE. To su nekakve ultratangice, ako nemaju neko drugo ime. Poenta je da se ženi vide bedra tako da izgleda kao da ne nosi gaće. A u stvari, ona ima neki malo veći flaster preko „mačkice“, dok se te gaćice pridržavaju uz telo pomoću žice umetnute između guzova.

Hm. Žica umetnuta između guzova.

Ne stigoh da pitam – jel ovo udobno? Nije, garant. Plus, poenta je da izgleda kao da žena ne nosi gaćice, a u stvari nosi, i to postaje prilično suludo. Čoveku odmah proradi mašta… i zabrine se zbog tih žena. Jer, čak i ako ova guzna žica deluje kao modni hit, mora da pomisli – a šta ako joj se, da izvinite, prikaki? Da sad ne širimo dalje, biće fuj, ali činjenica – posle korišćenja WC-a (a niste blizu tuša), žica postaje još besmislenija, a o neprijatnosti za nošenje iste u tim uslovima da ne pričamo.

Hoću da kažem, zaboravili smo, u silnoj želji za isticanjem ženskih atributa, poentu gaća. A fora je (nećete verovati) u higijeni! Da, gaće su, u stara dobra vremena, imale vrlo jasnu funkciju – da najprljaviji deo tela drže pod kontrolom! Da ne bude viška fleka na pantalonama, suknjama, haljinama, minićima. Šta ćeš, priroda je surova, i zato treba biti fin i brinuti o sebi i drugima.

Kao da tange, sa onom trakicom, nisu bile dovoljne, sad još i žica! Pa, šta će vam žica? Bolje da idete gole, ako baš volite, to jest bez gaća, i rešen problem.

 

Ostavite svoje žice i tangice za seksualne igrarije sa vašim dilberom, a u svim ostalim prilikama, dobre stare pamučne gaće, udobne da se nose.

Pravda za „bubrežare“! Jer, može se pretpostaviti kuda sve to vodi. Već vidim na hiljade žena sa čudnim izrazima lica što šetaju okolo i vrpolje se, dok pazare hleb i mleko u marketu. Šta im je? Pa, žuljaju ih žice…

SD

Komentara
Očitavanje..