NE BUDITE MONOTONI: Probajte ove tri POZE ZA ORALNI SEKS – vaš dragi će vas voleti zauvek

Dosadila je poza „vi klečite, on stoji“. Probajte nešto drugo.

Kad je oralni seks u pitanju, svi pričaju samo o tehnici, a niko ne pominje koje su to poze najzgodnije. Nije bitna tehnika ako vam je nezgodno. Evo koje su poze najzgodnije.

UOBIČAJENA POZA

On stoji, a vi ste na kolenima. Zvuči jednostavno, zar ne? Što i jeste, ali postoji još nekoliko jednostavnih stvari kojima možete ovaj položaj učiniti lepšim i za sebe i za njega.

Prvo je shvatanje da ćete usmeravanjem lica i usta prema plafonu, smanjiti refleks gušenja. Drugo, koriste svoje ruke. To ne samo da će poboljšati stvari za njega, već ćete i vi biti u mogućnosti da kontroliše intenzitet igre i spriječite potencijalne neprijatne situacije, kao što je to da on ode preduboko.

343

VI NA LEĐIMA

Ovu takođe uobičajenu pozu, u kojoj on vama, pruža zadovoljstvo, možete dodatno začiniti jednim vrlo jednostavnim trikom, a on podrazumijeva da vaša glava visi preko ivice kreveta tokom toga. Naravno, nemojte preterivati, ali bitno je da vidite zid na suprotnoj strani sobe.

ON IZNAD VAS

U ovoj poziciji, muškarac ima potpunu kontrolu, a radi se o onoj u kojoj vi morate da legnete na leđa i stavite nekoliko jastuka ispod glave, kako biste je poduprli. On mora da klekne iznad vas, tako da mu koljena budu ispod vaših pazuha. Dalje ne treba objašnjavati. Isto to možete isprobati i tako da ste vi gore.

 

SD

Komentara
Očitavanje..