TRUDNE DEVICE: Žene rađaju decu, a NIKADA nisu imale SEKS – zbog OVOGA je i to moguće!

One su se iz različitih razloga odlučile na ovaj korak.

Nekoliko mladih Britanki heteroseksualne orijentacije odlučilo se za proces vantelesne oplodnje kako bi u svojim dvadesetim postale majke. Neke od njih su u potrazi za pravim partnerom, dok druge priznaju da imaju strah od seksa zbog nekih psihičkih poremećaja, te da su zbog toga još uvek device.

 

Sa ovim se ne slažu mnoge religiozne grupe koje smatraju da dete treba da odrasta u tradicionalnoj porodici, ali jedan doktor tvrdi da su ove samohrane majke često emotivno i finansijski stabilnije od onih koje same podižu decu nakon razlaza sa partnerom.

trudnica1
– Ove žene imaju pravo da izaberu ovakav put ako je to ono što žele, a klinike imaju odgovornost da uzmu u obzir zašto one to rade. – izjavila je direktorka fonda za donaciju „National Gamete Donation Trust“.

 

Anketa urađena 2013. godine u SAD-u pokazala je da je 1 u 200 žena ostala u drugom stanju uprkos tome što nije imala seksualne odnose. Čak 31 posto ovih žena priznalo je da su potpisale zavet kojim se zaklinju da neće imati seks, a često su to radile iz religioznih razloga.

– Vođenje poslova se više ne bazira na poverenju… više ne postoje bliski lični odnosi. Čini se da današnja kultura ohrabruje ljude da se ne vezuju ni za šta i ni za koga, da nikome ne veruju i ne dozvole da njima niko veruje. – rekao je papa Franja i dodao da su se desile bitne promene u strukturi porodice.

SD

Komentara
Očitavanje..