NEGUJTE SE DOBRO I S MALIM BUDŽETOM

Nemate visoka primanja, a želite da vodite računa o sebi? Još gore, ostali ste bez posla? Nikad ne treba sebi da uskratite hranu i plaćanje računa. U isto vreme, treba da se odreknete nekih drugih svakodnevnih stvari. Da li će ove nove mere u vašem životu promeniti vaš izgled? Naravno da ne. Ustvari, vaš izgled i ne treba da pati zbog toga što više nećete moći da dajete puno novca na salone i novu garderobu. Postoji mnogo ekonomičnih načina da izgledate sjajno, iako vaš račun u banci i novčanik ne izgledaju. Evo nekoliko saveta kako da izgledate super negovani čak i ako naizgled to ne možete sebi da priuštite.

Okupajte se. To je jednostavno i osnovno. Kupanje je prvi korak ka pravilnom održavanju. Najbolje od svega – to je jeftino. Sve što vam je zaista potrebno su voda, sapun i šampon. To ne bi trebalo mnogo da pogodi vaš finansijski status. Svaki put kad se okupate izgledaćete svežije i čistije. Sada možete da nastavite sa narednim korakom.

Brinite o svojim noktima. Muškarci najmanje pažnje obraćaju na te stvari kad se sređuju. Međutim, za žene, ovaj deo je najbitniji u dobrom izgledu. Srećom, to može da uradi svako uz samo par stotina dinara. Kupovina ove opreme za negu u nekoj kozmetičkoj prodavnici obezbediće vam da uvek imate savršen manikir i pedikir. Ako ne znate kako da koristite te alatke, pretražite internet, sigurno će vam pomoći.

Višak dlaka. Žene, vođene društvenim normama, nikad ne bi trebale da imaju zarasle obrve, dlake ispod pazuha, na nogama i butinama. Nažalost, depilacije u salonima mogu koštati mnogo. Ipak, ne brinite. To sve možete da uradite sami. Za obrve samo kupite pincetu. Za noge i pazuh, možete se odlučiti za trake sa voskom za depilaciju koje možete da nabavite u bilo kojoj kozmetičkoj radnji. Ako to ne možete da priuštite, onda razmatrajte odluku oko brijača ili kreme za depilaciju.

Nova garderoba.
Pošto zaista ne možete da priuštite odeću, mogli biste da razmislite o kupovini na pijacama, buvljacima, second-hand radnjama. Znamo da to nije ono što želite, ali to je trenutno jedini način da priuštite sebi nove krpice. Raspitajte se o sniženjima i sačuvajte nešto novca za novu kupovinu.

izvor:hranazadusu.com

Komentara
Očitavanje..