Neke će vas iznenaditi: Muškarci imaju čak šest erogenih zona

Ako ste mislili da samo žene imaju više erogenih zona, to nije tako. Iako većina žena misli da samo jedna tačka obara muškarce sa nogu, prevarile ste se. Ima ih čak šest.

Muškarci imaju dosta zajdničkih erogenih zona sa ženama

Muškarci su sada otkrivali njihove tajne. Složili su se da nije samo polni organ njihova slaba tačka.

Na prvo mesto oni su stavili usta. Na drugom mestu su, verovale ili ne, uglovi usana. Naravno, svako voli ljubljenje, jer je to čin koji je prvi korak u intimnosti sa partnerom, ali očigledno ima mnogo više u ljubljenju osim dodirivanja usana.

Mnogo muškaraca je reklo da je njima i presudno ljubljenje, jer ih ne može uzbuditi devojka koja to ne zna da radi na pravi način.

83252_profimedia0047935668_630x0

Na trećem mestu je, rekli bi zajednička erogena zona, vrat. Jako je mali procenat onih koji se neće naježiti od glave do pete kada dobije dobar poljubac u vrat. Oni su dodali da im najviše prija kada se poljubac u vrat produži do ušiju.

Na četvrtom mestu su bradavice. Dakle, nisu samo žene one koje uzbuđuju poljubci bradavica.

Na petom mestu se nalazi donji deo leđa i podlaktica. Čak 800 ispitanih u Engleskoj i Južnoj Africi izjavilo je da obožava kada njihova izabranica krene sa poljubcima od vrata i ušiju, preko bradavica i podlaktica, pa na niže.

Iako je potpuno normalno da su vam stopala najmanje atraktivna, sve učestaliji fetiš postaju upravo stopala. Ona se upravo nalaze na poslednjem, šestom mestu erogenih zona kod muškaraca.

Tako da, drage dame, kada sledeći put budete imale odnos, zapitajte se da li ćete se posvetiti samo partnerovom polnom oorganu, ili ćete se uputiti u pustolovinu erogenim zonama.

Žena

Komentara
Očitavanje..