Nekoliko predloga sjajnih poklona za muškarce

Pokloni su neizostavan deo u našim životima. Mogu biti kupljeni povodom nekog lepog događaja ali i bez povoda, kao gest iznenađenja za nama dragu osobu.

 

Svi vole poklone, i predstavljaju lep znak pažnje osobe koja se potrudila da ih izabere za nas. Velika je zabluda da je poklon za žene lakše pronaći nego poklon za muškarce. Ima slučajeva kada će vam biti lako, a i kada će vas poklon za bilo koji pol staviti na slatke muke.

Kada se govori o poklonima za drage muške osobe, obično su to muž ili dečko, ili pak neki muški prijatelj. Poklone uglavnom darujemo za rođendane, proslave godišnjice veze ili braka, ali i za Novu godinu i Božić. Naravno, poklon može biti i neka sitnica koja vas je asocirala na dragu osobu, pa ste bez nekog velikog povoda poželeli da joj to poklonite. I to je zaista lepo, jer će ta sitnica tu osobu uvek podsećati na vas. Pokloni mogu biti kreativni i originalni, luksuzni i klasični, izbor je svakako na vama.

Klasika je uvek u modi

Prilikom odabira poklona za nekog vama bitnog muškarca, poželjno je da poznajete njegov ukus i njegove navike. Jer ukoliko mu kupite npr. dobar kožni novčanik, a on ga nikada nije nosio, već novac drži po džepovima, on će samo stajati i skupljati prašinu. Vi ste u tom slučaju bespotrebno potrošili novac. Ako pak voli novčanike, onda je ovaj poklon uvek dobar izbor. Isto kao i dobar muški kožni kaiš.

Bilo bi lepo da poznajete njegova interesovanja, pa mu u skladu sa tim možete kupiti CD omiljenog pevača i benda, ili knjigu pisca kog voli da čita. Ovi pokloni su siguran izbor, ali samo ako ste upoznati sa hobijima i njegovim interesovanjima. Možda delite isti ukus kada su u pitanju knjige i muzika, pa će vam iz tog razloga i kupovina poklona biti olakšana. Dobar poklon mogu biti i ulaznice za fim ili koncert.

Muški parfemi – poklon koji će ga oduševiti

Kao i žene, i muškarci vole da lepo mirišu, i da ih pitaju koji parfem koriste. Ako je vaš muškarac u ovom fazonu, onda je omiljeni muški parfem idealan poklon. Na taj način izbegavate nametljive prodavce koji će vas možda ubediti da kupite nešto što je popularno, ali nije u stilu te muške osobe. Ako ipak ne znate kakve mirise voli, onda nemojte kupovati intenzivne i dominantne parfeme, već neki koji osvežava i koji se svakodnevno može koristiti. Kako je izbor muških parfema jako veliki, možete potražiti i pomoć stručnjaka. Zajedno ćete na osnovu razgovora o toj osobi proceniti koji parfem bi mogli da mu poklonite. Muški parfemi mogu biti i voćni, drvenasti, orijentalni i cvetni, i parfemska industrija svake godine lansira parfeme koji će ostati popularni godinama. Parfem treba da bude dugotrajan, ali ne i previše intenzivan. Možete birati i blaže mirisne note, koje će na vašem muškarcu mirisati ceo dan.

Ko ne voli putovanja

Vaučer za putovanje je savršen poklon kako za žene, tako i za muškarce. To ne mora biti neka daleka destinacija, ni putovanje koje traje 10 – 15 dana. Možete izabrati neku bližu destinaciju, i uplatiti vikend ili pak produženi vikend. Ukoliko je u pitanju poklon za dečka ili muža, romantično putovanje u dvoje je divan poklon, da na kratko pobegnete iz svakodnevnice. Samo izaberite datume za koje znate da je slobodan, i krenite sa pakovanjem. To može biti spa vikend, ili odlazak na aktivni odmor na nekoj planini. Ukoliko ste gurmani i željni provoda, možete izabrati neki salaš i uživati u dobroj hrani i tamburašima. Ovakva putovanja pune baterije, i daju nam energiju za povratak u svakodnevnicu.

Komentara
Očitavanje..