Neverovatan trik: Za 15 minuta smanjite nos bez operacije i šminke

Zvuči previše dobro da bi bilo istinito, ali jedna od najpoznatijih blogerki na svetu tvrdi da zahvaljujući ovom triku možete potpuno prirodno da smanjite nos. Trebaće vam samo dva sastojka i 15 minuta vremena.

Blogerka Lili Galiči ima preko 2,2 miliona pratilaca na Instagramu i često kači tutorijale za šminkanje. Međutim, nedavno je objavila malo drugačiji video – trik za smanjivanje nosa pomoću paste za zube i rendanog đumbira.

Pitate se kako? Jednostavno – pomešajte ova dva sastojka tako da dobijete nešto što liči na masku, a onda je nanesite na nos. Masku koncentrišite na stranice nosa, i ostavite da tako odstoji 15 minuta.

Ova dva sastojka će odmah izazvati osećaj peckanja i toplote na koži, ali nema razloga da se bojite, to samo znači da je podstaknuta cirkulacija. Međutim, jako je bitno da masku ne nanosite na predeo oko očiju kako ne bi došlo do iritacija.

Kombinacija ova dva sastojka bi trebalo da utiče na smanjenje nosa tako što će učiniti da se masnoće koje se prirodno nalaze ispod kože istope. Tako će nos izgledati manje, ali nemojte se nadati velikim rezultatima ako imate problem sa samom dužinom nosa – naime, ovo ne utiče na kosti i hrskavicu, pa će nos izgledati samo uže.

Tretman primenjujete jednom nedeljno.

Izvor: Novosti

Komentara
Očitavanje..