NIJANSA VAS ODAJE: Vaša omiljena boja ruža mnogo govori o vašem karakteru

Šalje važnu poruku.

Svaka od vas ima omiljeni karmin koji voli da nosi svakodnevno ili u nekim izuzetnim prilikama. Ipak, nijansa ruža koju najčešće koristite govori nešto i o vašem karakteru.

NE ZABORAVITE NA RUKE: 3 pilinga od kojih će vam biti nežne preko cele godine!

Evo koja su značenja najpopularnijih nijansi ruževa:

Četiri poze u kojima ćete pomoću jastuka doživeti eksplozivan vrhunac

Crveni karmin

Ako se često odlučujete za klasičan crveni karmin, to znači da ste autentični. Trendovi dolaze i odlaze, ali vi ste odani „looku“ koji asocira na stari Holivud. Sličan princip važi i za međuljudske odnose u vašem životu – najviše se družite sa ljudima koje poznajete od detinjstva. Kada pronađete nešto što vam odgovara, držite se toga!

karmin

Jarkoružičasti karmin

Možda bi neko rekao da je vaš izbor, po pitanju šminke, nezreo, ali vi ne marite mnogo za ovakve opaske. Ukoliko se vi prijatno osećate sa takvim karminom na usnama, to je sve što vam je potrebno. Uvek govorite isključivo ono što mislite i ne bojite se da javno iskažete svoje stavove. Samo tako nastavite!

karmin

“Nude” karmin

Ukoliko volite da nosite “nude” nijansu na usnama, vi ste kraljica samopouzdanja! Ne morate da nosite upadljive i jarke boje da biste skrenuli pažnju na sebe. Samo za primer uzmite Kim Kardašijan, koja je poznata po toj boji ruža, i sve je jasno!

KAKO DA RAŠIRITE ILI SUZITE FARMERKE BEZ KROJAČICE: 2 trika koja pomažu ako da se teksas skupi ili raširi

Karmin u nijansi višnje

Usne boje višnje taman su dovoljno egzotične koliko je neophodno. Nesporno ste šik i na račun svog izgleda dobijate komplimente na svakom koraku. To na druge može da deluje zastrašujuće i da im smeta, ali to je neodvojivi deo vaše ličnosti.

karmin

Svetloroze karmin

Kada je o vašoj bjuti rutini reč, vaš stil je suptilan i prirodan. Ne trudite se previše oko svog izgleda, ali nema ni potrebe za tako nečim. Koliko god se trudili ili ne, vi uvek izgledate baš onako kako bi trebalo u datoj prilici…i mnoge devojke vam zbog toga zavide. Čuvajte se njihove ljubomore!

Foto Profimedia Pixabay
Izvor/Autor SrbijaDanas
Komentara
Očitavanje..

Ova veb lokacija koristi kolačiće da poboljša vaše iskustvo. Pretpostavljamo da se slažete sa ovim, ali možete da odustanete ako želite. Prihvati Opširnije