NOVI HIT: Žene plaćaju masažu VAGINE 190 evra – i uopšte se ne žale!

To se zove “orgazmička meditacija”.

U želji da poprave svoj seksualni život, žene u Britaniji plaćaju strancima 147 funti (190 evra), da im urade masažu vagine. Časovi iz masturbacije se održavaju grupno. Samapraksa postoji oko četiri godine, a britanski mediji piše da je u poslednje vreme sve popularnija.

Ova meditacija navodno garantuje “viši nivo svesti, poboljšanje intimnosti u vezama i jačanje orgazma”.

Žene se skidaju do pola, a onda im masažer stimuliše klitoris 15 minuta, dok ostali iz grupe posmatraju. Tutor, u ovom slučaju žena, detaljno objašnjava izgled njene vagine – od boje, do teksture i oblika.

Grupna masturbacija (ipak je to suština) poznata je i pod nazivom “gnezdo”. U svetu trenutno postoji 10.000 žena koje praktikuju ovu vrstu meditacije, a među njima ima onih koje su napunile 80 godina.

– Ženski orgazam je ključan za svaku ženu na planeti – prenosi britanski list San reči tutorke Nikol Dedon. Devojci sa snimka su lekari rekli da nikada neće moći da doživi orgazam i a ova meditacija ih je demantovala, što znači da ipak pomaže.

 

SD

Mnogima se dopalo i ovo:

Komentara
Očitavanje..

Ova veb lokacija koristi kolačiće da poboljša vaše iskustvo. Pretpostavljamo da se slažete sa ovim, ali možete da odustanete ako želite. Prihvati Opširnije