NOVI HIT: Žene plaćaju masažu VAGINE 190 evra – i uopšte se ne žale!

To se zove “orgazmička meditacija”.

U želji da poprave svoj seksualni život, žene u Britaniji plaćaju strancima 147 funti (190 evra), da im urade masažu vagine. Časovi iz masturbacije se održavaju grupno. Samapraksa postoji oko četiri godine, a britanski mediji piše da je u poslednje vreme sve popularnija.

Ova meditacija navodno garantuje “viši nivo svesti, poboljšanje intimnosti u vezama i jačanje orgazma”.

Žene se skidaju do pola, a onda im masažer stimuliše klitoris 15 minuta, dok ostali iz grupe posmatraju. Tutor, u ovom slučaju žena, detaljno objašnjava izgled njene vagine – od boje, do teksture i oblika.

Grupna masturbacija (ipak je to suština) poznata je i pod nazivom “gnezdo”. U svetu trenutno postoji 10.000 žena koje praktikuju ovu vrstu meditacije, a među njima ima onih koje su napunile 80 godina.

– Ženski orgazam je ključan za svaku ženu na planeti – prenosi britanski list San reči tutorke Nikol Dedon. Devojci sa snimka su lekari rekli da nikada neće moći da doživi orgazam i a ova meditacija ih je demantovala, što znači da ipak pomaže.

 

SD

Mnogima se dopalo i ovo:

Ostavite odgovor

Vaša email adresa neće biti objavljena.

Ova veb lokacija koristi kolačiće da poboljša vaše iskustvo. Pretpostavljamo da se slažete sa ovim, ali možete da odustanete ako želite. Prihvati Opširnije