Novi zanimljivi manikir trend – štrik nokti

Poslednji trend u manikiru koji je prepravio u poslednjih par dana internet, je savršen način da „proslavite“ predstojeću zimsku sezonu…

Reč je o štrik manikiru koji, kao što mu i samo ime kaže, izgleda kao minijaturni džemperčići na vašim noktima. Više nije u modi imati samo lep džemper, sada moraju i nokti da budu u tom fazonu, pritom je ovaj izgled savšen za ovo doba godine, a naročito predstojeću zimu.

Postoji više načina na koje možete ukrasiti svoje nokte na ovaj način, ali je najlepši (i najteži) onaj u kojem se koriste „3D gelovi“. 3D gel ima funkciju kao i običan gel, a jedina razlika je u tome što je gušći, pa se ne razliva i zadržava oblik onoga što ste nacrtali (u ovom slučaju šablon koji podseća na štrik džempera). Ovaj gel se može staviti ispod finalne boje koju želite ili preko boje – u svakom slučaju će izgledati divno, a preko njega ide završni sloj – bezbojan gel.

Pogledajte galeriju kako biste dobili inspiraciju za vaše nokte, a videe ako želite da vidite kako to izgleda. Jednostavno je, a izgleda predivno.

izvor.zenskimagazin.rs

Komentara
Očitavanje..