Objavila je dve fotografije, jedna je bila bez fotošopa, druga potpuno sređena: Evo kako su muškarci reagovali

Koliko je muškarcima važan fizički izgled, kako reaguju na nenašminkao lice, potpuno prirodno, a kako na našminkani prozor, sa kojeg je fotošop sklonio sve mane. Blogerka Aleksa Mičel je ponudila odgovore na ove dileme.

95818_sminka-121_630x0

Prvo je objavila na Tinderu, aplikaciji koja je sve popularnije mesto za upoznavanje, objavila tri selfija. Na fotografijama je bez šminke, a pre objave nije ih obradila fotošopom.

Prikazala se potpuno prirodna. Dobila je, posle pet sati, 100 svajpovanja udesno od muškaraca- što je na ovoj aplikaciji znak da im se fotografije dopadaju, i 16 ponuda za sastanak.

A potom je sredila svoju fotografiju, fotošopom je uklonila svaki nedostatak, i dodala na lice šminku. Ponovo je dobila 100 “da” za fotografiju od muškaraca, ali i 100 ponuda za sastanak.

95817_sminka-33_630x0

Iako je primetila da je sređena fotografija dopadljivija muškarcima, nju je prijatno iznenadilo i pozitivno reagovanje muškaraca na njeno prirodno izdanje.

Primetila je da je muškarcima koji koriste ovu aplikaciju primamljiv pirordan izgled žene.

Razlika je ipak uočena- one 84 ponude manjka su ipak tu.

Komentara
Očitavanje..

Ova veb lokacija koristi kolačiće da poboljša vaše iskustvo. Pretpostavljamo da se slažete sa ovim, ali možete da odustanete ako želite. Prihvati Opširnije