VEŽBANJE NIKAD NIJE BILO ZABAVNIJE: Saznajte sve o prednostima FitPass – a!

Prilagođeno svačijim potrebama.

U današnje vreme poprilično je teško uskladiti veliki broj obaveza sa redovnim treniranjem ili bar povremenom rekreacijom. Po prvi put Srbija je dobila kompaniju koja je našla adekvatan način da pomiri užurban način života sa redovnim treniranjem za pristojnu sumu novca, pristupačnu svačijem džepu. FitPass je jedini program zahvaljujući kome ljubitelji sporta više ne zavise od članarine u isključivo jednoj teretani, već imaju mogućnost da na osnovnu jedne mesečne pretplate dobiju pristup u preko 500 rekreativnih objekata širom Srbije. Ognjen Radić, suosnivač i direktor FitPass-a, je sa svojim timom kreirao jedinstvenu platformu posvećenu rekreaciji i sportu koja je za samo dve godine uspela da se probije i na druga Evropska tržišta.

Koje su glavne prednosti FitPass članarine u odnosu na ponude ostalih sportskih objekata u Srbiji?

Jedna mesečna članska kartica omogućava pristup jednom sportskom objektu, dok FitPass kartica pruža pojedincu ulaz u preko 500 sportskih objekata po ceni jedne mesečne članarine. U sklopu FitPass sistema nalaze se najbolje teretane, bazeni, fitnes i plesni centri, kao i mnogi drugi sportski objekti koji će odgovarati različitim potrebama svakoga. Drugim rečima, za relativno malu sumu novca svaki član ima pristup mnoštvu različitih objekata od treninga u teretani do uživanja kraj bazena. Pored mogućnosti koja se pruža fizičkim licima, FitPass je kreirao posebnu uslugu i za kompanije koje brinu o svojim zaposlenima i njihovom zdravlju, kao i posebne pakete.

 

Pored Beograda, kao teritorije na kojoj se biznis prvobitno i razvijao, da li je FitPass podjednako zastupljen i u drugim gradovima širom Srbije?

Pored Beograda, Niša, Novog Sada i Kragujevca, uspešno smo da proširili poslovanje na još 9 gradova u Srbiji. Obzirom da kompanija postoji skoro dve godine, smatram da smo postigli odličnu pokrivenost u većim gradovima Srbije i obuhvatili sve najpoznatije objekte u kategoriji sporta i rekreacije. Svakako, širenje mreže i planovi su tek pred nama, kako na ovim prostorima, tako i na teritoriji Evropskih zemalja.

Obzirom da ste za kratko vreme, tačnije dve godine, uspeli da izgradite uspešnu kompaniju koja je danas prisutna na čak tri tržišta, da li postoji recept za uspeh?

Uspeh je relativan pojam. Mislim da je danas najbitnije naći nišu tj. oblast poslovanja koja nije pokrivena. Bilo bi pretenciozno reći da smo kreirali inovativan sistem, ali smo našli način da već postojeće uslužne oblasti objedinimo u jednu celinu i pružimo korisnicima kvalitetnu uslugu. Verujem da smo sa FitPass-om upravo to postigli i pružili ljubiteljima rekreacije raznovrsnu sportsku ponudu.

ljudi-u-teretani-glavna
Ako izuzmemo osnovnu delatnost vašeg poslovanja, da li podržavate još neke sportske aktivnosti i manifestacije?

Verujem da je Srbija, pored već proslavljenih sportista, zemlja talentovanih rekreativaca sa velikim potencijalom. Upravo iz tog razloga smatram da svako ko poseduje minimalnu mogućnost da pripomogne, doprinese ili podrži oblast sporta, to treba i da uradi. FitPass se trudi da, kako kroz samostalnu organizaciju, tako i kroz podršku postojećim projektima, uvek bude aktivan i prisutan na različitim manifestacijama posvećenim sportu. Takodje, trudimo se da budemo odgovorni i prema lokalnoj zajednici, te težimo ka tome da u što većoj meri pripomognemo i humanitarnim aktivnostima širom Srbije. U proteklom periodu imali smo to zadovoljstvo da budemo deo mnogobrojnih dešavanja, ali ako bih pominjao neka njih, to bi bili PHD Belgrade Open 2016, FitAvantura, Delhaize Sportski Dan, Belgrade Business Run, Dani Podrške Deci Bez Roditeljskog Staranja, ESTIEM Dani sporta i mnoga druga.

Rekli ste nam da trenutno poslujete na prostorima Srbije, Italije i Turske, da li planirate širenje na još neka tržišta?

Trudimo se, pretpostavljamo kao i većina poslodavaca, da nam kvalitet bude iznad kvantiteta. Trenutno, još uvek radimo na širenju ponude u Italiji i Turskoj, jer smo za relativno kratak period prešli granice naše zemlje, a takav poduhvat je od nas zahtevao veliku posvećenost i fokusiranost na egzaktne ciljeve. Ne volim mnogo unapred da pričam, ali mogu vam otkriti mali deo naših planova, a to je da nam u bliskoj budućnosti predstoji širenje na Hrvatsko i Makedonsko tržište.

Da li vi lično uspevate da izdvojite vreme za rekreaciju i posetite sportke objekte koje nudite vašim klijentima? Posmatrate li to kao lični trening ili eventualno način da iz prve ruke testirate kvalitet svoje ponude?

Verujem da je svaki vlasnih restorana probao hranu iz svog menija pre nego što je plasirao gostima. Mislim da je to najbolji odgovor na postavljeno pitanje, bez obzira na vrstu profesije. Obično se kaže „Ne treba mešati posao i zadovoljstvo“, ali u mom slučaju je to dobitna kombinacija. Zadovoljstvo mi je da slobodno vreme posvetim treningu i opuštanju u različitim rekreativnim centrima, a ujedno mi je posao da u tim momentima, makar krajičkom oka, analiziram uslugu koja mi je pružena kao pojedincu.

Komentara
Očitavanje..