OBOŽAVA NAŠE KREATORKE: Kejt Midlton zablistala u KAPUTU jedne SRPKINJE!

Princeza zaista ima istančan ukus.
Kako to već dolikuje njenoj tituli, princeza Kejt Midlton je u obavezi da uvek izgleda skoro pa besprekorno. Kako je jednom prilikom izjavila, u većini slučajeva ona sama bira šta će obući, bilo da se radi o nekoj svakodnevnoj ili pak elegantnoj varijanti.

Ipak, nismo mogli da ne primetimo da se u njenom gardaroberu često nađu i komadi naših kreatorki.

Haljinu Roksande Ilinčić je nosila 2011. kada se verila za vojvodu od Kembridža, potom je nosila njen model 2014. tokom posete Australiji i Novom Zelandu, a ponela je njenu kreaciju nedavno u Londonu, i to istu onu haljinu koju je nosila kada ju je Vilijam zaprosio.

Ovaj put, tokom posete Kanadi, odlučila se za kaput kreatorke Bojane Sentaler Nikolić, koja je poreklom iz Srbije, a koja živi u Torontu.

kejt-kaput-2

– Kejt Midlton je međunarodna ikona stila i veoma sam počastvovana što je odabrala da nosi “Sentalner” kaput tokom posete Kanadi. Posebno me raduje što je iz moje kolekcije izabrala baš kaput sa rebrastim rukavima, koji je pravi zaštitnik moje firme. Nosila ga je sa produhovljenošču i elegancijom i zaista ne mogu da budem srećnija – izjavila je Bojana za “Betu”.

SD

Komentara
Očitavanje..