Očistiće vam TELO od šećera, skida KILOGRAME, a ovo će vas POSEBNO OBRADOVATI!

Čuli smo za toliko dijeta, ali postoji jedan poseban režim koji je privukao našu pažnju. Jeste li ikada čuli za režim Jutarnje Banane?

 

Prvi ga je osmislio Hitoši Vatanabe. Objasnio je moć ove dijete u knjizi koju je napisao (ima isto ime!).

Banane sa nalepnicom

Foto: Profimedia

 

Dakle, šta čini ovu dijetu tako moćnom? Jednostavna je i efikasna! 

Hitoši se kune u svoju ishranu. Pokušao je toliko dijeta, ali ovo je jedini koji mu je pomogao. Hitoši je osmislio plan uz pomoć svoje supruge farmaceuta. Ishrana se pokazala zaista efikasnom, a Hitoši je ohrabrio sve da pokušaju.

 

Japanski plan za jutarnju dijetu

Jedite bananu umesto redovnog doručka i popijte čašu tople vode. Ne jedite ništa do ručka. Skrob u banani poboljšava proces gubitka težine. Banane se ne rastvaraju u tankom crevu i prelaze direktno u debelo crevo. Bakterije započinju proces fermentacije, pretvarajući bananu koju ste pojeli u kratke lančane masne kiseline. Ovo će takođe optimizovati funkciju vašeg gastrointestinalnog trakta i dati vašim ćelijama dovoljno hrane.

Takođe treba da obratite pažnju na svoje porcije. Držite se pravila 80/20. Pojedite 80% svoje porcije i ostavite preostalih 20% na tanjiru. Sačekajte 20 minuta nakon što pojedete bananu.

dijeta

Foto: Profimedia

 

Uzmite još jednu ako se i dalje osećate gladni. Pijte toplu vodu da stimulišete metabolizam. Uklonite mleko i alkohol iz ishrane. Večerajte do 20:00, i ne jedite ništa posle toga. Idite u krevet pre ponoći – nesanica dovodi do gojaznosti. Jedite svoj redovni ručak i večeru i uživajte u rezultatima.

Držite se ovog dijetetskog plana i bićete iznenađeni energetskim naletom tokom dana. Ova dijeta će vam pomoći da regulišete nivo šećera u krvi, podstaknete metabolizam i lako izgubite težinu!

Foto Pixabay
Izvor/Autor SrbijaDanas
Komentara
Očitavanje..

Ova veb lokacija koristi kolačiće da poboljša vaše iskustvo. Pretpostavljamo da se slažete sa ovim, ali možete da odustanete ako želite. Prihvati Opširnije