ŽELITE DA IZGLEDATE DRUGAČIJE, PRIRODNO I SVEŽE? Otkrivamo vam KAKO!

Mi vam dajemo 6 prolećnih i romantičnih frizura pomoću kojih ćete svakoga dana biti jedinstvene i primećene.

 

Talasi

Talasasta kosa je oduvek privlačila muškarce, a i žene, jer princeze još od detinjstva uvek zamišljamo sa kovrdžama. Zaboravite na savršene lokne i nanesite penu na kosu koja je suva do pola i prosušite. Uzmite figaro i kovrdžajte pramenove od sredine uha prema vrhovima, ostavljajući gornji deo netaknut. Razdvojite dobijene kovrdže za prirodniji izgled.

Neuredna punđa

Najpre lagano natapirajte kosu, ali ako vam je kosa kovrdžava ili talasasta, ovaj deo možete preskočiti. Skupite kosu u niski rep, a gumicu stavite nekoliko centimetara od korena kose. Rep omotajte i učvrstite ukosnicama.

Punđa sa jedne strane

Ova frizura je jako seksi pošto otkriva celu jednu stranu vrata, a i deluje mnogo šarmantnije od klasične punđe. Povucite duboki razdeljak i skupite kosu u niski rep na strani suprotnoj od strane gde je razdeljak. Gumicu vežite malo udaljenije od glave, rep natapirajte (ukoliko je potrebno) i pričvrstite.

devojka

devojka
Foto: Profimedia

 

Cveće u kosi

Cvetni uzorak uvek deluje romantično, a cvetovi u kosi pogotovo! Svaku od ovih frizura možete ukrasiti cvetom, a ako ste totalno neraspoloženi za friziranje, uvek možete staviti trakicu ili ukosnice sa velikim cvetom.

Mnogo volumena

Ako želite da natapirate kosu, zapamtite da morate da imate meru. Fokusirajte se na pomalo neuredan look i izbegavajte savršeno stilizovane i natapirane punđe. Rezultat je najbolji sa kosom uvijenom na viklere i tapiranjem običnom četkom, ali zapamtite da ne treba da idete previše “u visinu”.

Opuštena pletenica

Jednostavnije od ovoga jednostavno ne može. Pletenicu sigurno znate isplesti, a ako poneki pramen i viri – nema veze, to joj samo daje šarma. Možete je plesti napred, na jednoj strani glave za asimetričan look i na sve ostale načine kojih se setite.

Foto Profimedia
Izvor/Autor SrbijaDanas
Komentara
Očitavanje..

Ova veb lokacija koristi kolačiće da poboljša vaše iskustvo. Pretpostavljamo da se slažete sa ovim, ali možete da odustanete ako želite. Prihvati Opširnije