Ona je Lima i kraljica je mode! Zbog ovih fotografija stavljamo tačku na to!

Adrijana Lima je jedna od najlepših Brazilki i jedna od najlepših manekenki sveta. Sve i da neko posumnja u to, svaka njena nova modna kampanja razuveri i one najsumnjičavije. Ove fotografije nisu izuzetak.

Adrijana Lima lepa kao uvek, pa i lepša

Lima je zvezda nove kampanje kupaćih kostima. Modeli koje reklamira jesu odlični i najavljuju zanimljivu letnju modnu sezonu.

A Adrijana je u ovoj kampanji lepa na svoj način. Šta to znači? Njena lepota je najpre jedinstvena. Nije Lima lepa “kao ostale devojke i žene”. Pokušavaju da joj u svetu mode pronađu naslednice i dvojnice, ali uzalud. Nijedna joj, makar zasad, ne parira uspešno.

109424_lima-profimedia0281132443_630x0

Njena lepota ima i vernog saveznika, seksepil koji je još jače oružje od lepog lica i zgodnog tela. Adrijana, mama Sijene i Valentine, jedna je od retkih na svetskoj javnoj sceni koja je uspela da pomiri ukuse velikog broja ljudi. Milioni se slažu da je ova Brazilka jedna od najlepših žena sveta.

109425_lima-profimedia0281132453_630x0

Iako je u svet mode zakoračila sa15 godina, ona izgleda kao da je tek počela da se bavi manekenstvom i kao da je tek sada ušetala na polje manekenstva.

109426_lima-profimedia0281132448_630x0

Da li se i dalje pitate zbog čega se modne kuće otimaju oko Adrijane Lime? Verovatne ne. Stvari su potpuno jasne.

Žena

Komentara
Očitavanje..

Ova veb lokacija koristi kolačiće da poboljša vaše iskustvo. Pretpostavljamo da se slažete sa ovim, ali možete da odustanete ako želite. Prihvati Opširnije